Πε. Μαρ 28th, 2024

Ο Μπακογιάννης παραδέχτηκε το λάθος για την Ομόνοια: Όταν τα ακούς δεν κρύβεσαι – Θα έπρεπε να έχω προβλέψει τη μεγάλη προσέλευση

Την απάντησή του για τα χθεσινά γεγονότα στην παράδοση της ανακαινισμένης Πλατείας Ομονοίας έδωσε μέσω facebook ο δήμαρχος Αθηναίων, ο οποίος όπως δήλωσε τα «άκουσε κανονικά» για την πολυκοσμία στην πλατεία εν μέσω της πανδημίας, τονίζοντας πως «όταν τα ακούς δεν κρύβεσαι, συζητάς και παραδέχεσαι το λάθος.».

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος διάβασε τα δικαιολογημένα και εύλογα σχόλια για τη χθεσινή βραδιά, επισημαίνοντας ότι ο δήμος Αθηναίων δεν διοργάνωσε καμία φιέστα, ωστόσο θα έπρεπε να έχει προβλέψει την μεγάλη προσέλευση κόσμου στην πλατεία, δεδομένου ότι το σημείο αποτελεί πέρασμα για χιλιάδες Αθηναίους.

Όπως είπε ο Κώστας Μπακογιάννης, η Δημοτική Αστυνομία ήταν παρούσα και συνιστούσε την τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας και των μέτρων προστασίας με τη χρήση μεγαφώνων, ενώ δήλωσε πως ο ίδιος παρέμεινε στην πλατεία για λίγα μόνο λεπτά κατά τη φωταγώγηση του συντριβανιού.

«Να περάσει το κακό, να είμαστε καλά, και να είναι στο μέλλον η Ομόνοια ένας τόπων πολλών ασφαλών και χαρούμενων συνωστισμών», κατέληξε ο δήμαρχος.

Δείτε το βίντεο του Κώστα Μπακογιάννη: