Φλώρινα: Ο Δήμος αναζητά διατηρητέα ακίνητα για αγορά
Δημόσια πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στη Φλώρινα για πώληση ακινήτων προς τον Δήμο.

Ο Δήμος Φλώρινας, στην προσπάθειά του να διασώσει κομμάτι της ιστορίας του, καλεί ενδιαφερόμενους ιδιοκτήτες διατηρητέων ακινήτων ευρισκόμενων εντός του ιστορικού τόπου της Φλώρινας, να εκδηλώσουν εγγράφως την πρόθεσή πώλησης των ακινήτων προς τον Δήμο, προκειμένου να εξεταστεί η δυνατότητα αξιοποίησής τους.
Η τυχόν εκδήλωση ενδιαφέροντος θα εξεταστεί από τις υπηρεσίες του Δήμου, σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό και κανονιστικό πλαίσιο, καθώς και σε συνάρτηση με τις ανάγκες και τους στόχους υλοποίησης των σχετικών δράσεων.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στο Πρωτόκολλο του Δήμου, αυτοπροσώπως ή μέσω νομίμως εξουσιοδοτημένου εκπροσώπου, ή ηλεκτρονικά, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [gram@cityoflorina.gr].
Οι αιτήσεις που θα υποβληθούν εμπρόθεσμα θα εξεταστούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, ιδίως ως προς τη δυνατότητα αξιοποίησης των προτεινόμενων ακινήτων και τη συνάφειά τους με τους σκοπούς, τις ανάγκες και τις εγκεκριμένες δράσεις του ΣΒΑΑ.
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται:
Τηλέφωνο: 2385351050
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: gram@cityoflorina.gr
Ιστοσελίδα: cityoflorina.gr
- Πέγκυ Ζήνα, Μελίνα Ασλανίδου και Γρηγόρης Σαμόλης: Μια μεγάλη συναυλία αγάπης στο Christmas Theater για την ενίσχυση του Αννουσάκειου Ιδρύματος – Χορηγός επικοινωνίας η Next Step Media
- Σκληρή αντιπαράθεση Δούκα – ΚΕΔΕ για τα οικονομικά των δήμων ενόψει του συνεδρίου στην Καλαμάτα
- Εθνικό Παρατηρητήριο Κυκλικής Οικονομίας – Νέα εργαλεία για τη διαχείριση αποβλήτων και την αξιοποίηση των πόρων






