Ξεκινούν συναντήσεις για την ενημέρωση όλων των ζητημάτων που απασχολούν την αυτοδιοίκηση, στο πλαίσιο των αποφάσεων του συνεδρίου της ΚΕΔΕ στην Αλεξανδρούπολη και του αντίστοιχου ψηφίσματος που εγκρίθηκε, σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Λάζαρος Κυρίζογλου.
Οι ενημερώσεις θα ξεκινήσουν αρχικά από τον πρόεδρο της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη και στη συνέχεια με όλους τους εκπροσώπους των κομμάτων που βρίσκονται στο κοινοβούλιο.
Επίσης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Λ. Κυρίζογλου, πρότεινε το συμβολικό κλείσιμο των δήμων την 19η Δεκεμβρίου, μία ημέρα πριν από την ψήφιση του προϋπολογισμού στη Βουλή. Παράλληλα, την ίδια ημέρα σύμφωνα με τον Πρόεδρο θα πραγματοποιηθεί, συγκέντρωση όλων των δημάρχων μπροστά από τη Βουλή.
Μια διοργάνωση που αναδεικνύει τη δύναμη της συμμετοχής, την ισότητα, την προσβασιμότητα και τον σεβασμό…
Πιο πράσινη και φιλική για τους κατοίκους του κέντρου της πόλης είναι η πλατεία Κλαυθμώνος,…
Στον διεθνή διάλογο για τις βιώσιμες πόλεις, στο πλαίσιο του 6ου Forum of Mayors του…
Μέτρα για το ενεργειακό κόστος των Δήμων, τη διασφάλιση επαρκούς ενεργειακού χώρου και την χρηματοδότηση…
Ακόμη και στον αποκλεισμό όλου του λιμανιού στην Ελευσίνα με οχήματα του δήμου είναι αποφασισμένο…