ΚΕΔΕ: Ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις οι δήμαρχοι – Κλείσιμων των δήμων και διαμαρτυρία στη Βουλή
Ξεκινούν συναντήσεις για την ενημέρωση όλων των ζητημάτων που απασχολούν την αυτοδιοίκηση, στο πλαίσιο των αποφάσεων του συνεδρίου της ΚΕΔΕ στην Αλεξανδρούπολη και του αντίστοιχου ψηφίσματος που εγκρίθηκε, σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Λάζαρος Κυρίζογλου.
Οι ενημερώσεις θα ξεκινήσουν αρχικά από τον πρόεδρο της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη και στη συνέχεια με όλους τους εκπροσώπους των κομμάτων που βρίσκονται στο κοινοβούλιο.
Επίσης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Λ. Κυρίζογλου, πρότεινε το συμβολικό κλείσιμο των δήμων την 19η Δεκεμβρίου, μία ημέρα πριν από την ψήφιση του προϋπολογισμού στη Βουλή. Παράλληλα, την ίδια ημέρα σύμφωνα με τον Πρόεδρο θα πραγματοποιηθεί, συγκέντρωση όλων των δημάρχων μπροστά από τη Βουλή.