Φλώρινα: Ημερίδα αφιερωμένη στα μανιτάρια
Η Φλώρινα φημίζεται για τα μανιτάρια της και μια εξειδικευμένη ημερίδα γι' αυτά είναι άκρως εποικοδομητική για τους μανιταρόφιλους.
Η Εταιρεία Μελετών Ανθρωπιστικών Επιστημών Φλώρινας (ΕΜΑΕΦ), σε συνεργασία με τον Σύλλογο Μανιταρόφιλων Ελλάδος, διοργανώνει το Σάββατο 11/10 και ώρα 6 μ.μ στο ξενοδοχείο Φαίδων μια εξειδικευμένη ημερίδα αφιερωμένη στο μανιτάρι.
Το πρωί της ίδιας μέρας, για όσους ενδιαφέρονται, θα προηγηθεί μανιταροεξόρμηση στο βουνό, ενώ μετά την ημερίδα, θα γένει δειγματισμός μανιταριών και μανιταρομαγειρέματα από τα μέλη του Συλλόγου Μανιταρόφιλων.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Πέγκυ Ζήνα, Μελίνα Ασλανίδου και Γρηγόρης Σαμόλης: Μια μεγάλη συναυλία αγάπης στο Christmas Theater για την ενίσχυση του Αννουσάκειου Ιδρύματος – Χορηγός επικοινωνίας η Next Step Media
- Σκληρή αντιπαράθεση Δούκα – ΚΕΔΕ για τα οικονομικά των δήμων ενόψει του συνεδρίου στην Καλαμάτα
- Εθνικό Παρατηρητήριο Κυκλικής Οικονομίας – Νέα εργαλεία για τη διαχείριση αποβλήτων και την αξιοποίηση των πόρων






