Τρ. Μάι 7th, 2024

Ο Λάμπρος Καλαρρύτης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Ζωγράφου με τον Βασίλη Θώδα

Ένας δικός μας, δημοσιογραφος των Παραπολιτικών, ο Λάμπρος Καλαρρύτης, κατεβαίνει και πάλι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Ζωγράφου με τον συνδυασμό Συμμαχία Δημιουργίας και επικεφαλής τον νυν δήμαρχο Βασίλη Θώδα.
 Έχει εργαστεί σε όλο το φάσμα των ΜΜΕ – ραδιόφωνο, τηλεόραση, εφημερίδες, περιοδικά – ως πολιτικός και διπλωματικός συντάκτης και σε διευθυντικές θέσεις.
Έχει πολυετή ενασχόληση με τα ζητήματα Εξωτερικής Πολιτικής, Άμυνας, Γεωπολιτικής, Οικονομίας και Διεθνούς Πολιτικής. Διαθέτει εμπειρία σε θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα οποία παρακολουθεί επί πολλά χρόνια, έχοντας καλύψει επί δεκαετία και πλέον τις Συνόδους Κορυφής και Υπουργών Εξωτερικών και έχει συμμετάσχει σε δημοσιογραφικές αποστολές σε Ευρώπη, Βαλκάνια, ΗΠΑ και Μέση Ανατολή.

Έχει εργαστεί, μεταξύ άλλων, στον Αντέννα, ραδιόφωνο και τηλεόραση, στην τηλεόραση του Alter, στις εφημερίδες Επενδυτής, Ελεύθερος Τύπος, Ημερησία και Παραπολιτικά, στο περιοδικό Επίκαιρα ως αρχισυντάκτης και διευθυντής, στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά 90,1 ως αρχισυντάκτης και διευθυντής,

(βρίσκεται μαζί μας από το ξεκίνημα του ραδιοφώνου μας το 2014) όπου τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει καθημερινή δίωρη ζωντανή εκπομπή, 20.00-22.00, με τίτλο «Εμείς οι Έλληνες».