Ο ηθοποιός Μάνος Πίντζης στο πλευρό του Τάσου Μαυρίδη στον δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Την υποψηφιότητα του γνωστού ηθοποιού Μάνου Πίντζη για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ανακοίνωσε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίκης.

Από τη Δημοτική Παράταξη «Πόλη της Ζωής μας» εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:
Στη δημοτική μας παράταξη εντάσσεται ο Μάνος Πίτσης (Πίντζης), ο οποίος θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πεύκης στις προσεχείς εκλογές.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και επικεφαλής της παράταξης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά:
«Καλωσορίζουμε τον Μάνο στην ομάδα μας, έναν δραστήριο πολίτη της Πεύκης. Με την εμπειρία του από τον χώρο του πολιτισμού μπορεί να προσφέρει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί για την ανάπτυξη και ανάδειξη των πολιτιστικών μας χώρων, με δρώμενα για όλους τους δημότες και για την οικοδόμηση ενός ακόμη πιο δημιουργικού και παραγωγικού καλλιτεχνικά Δήμου».

Ο Μάνος Πίντζης ή Πίτσης, όπως είναι επισήμως το επίθετό του γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στην Πεύκη. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη, καθώς επίσης και στη Σχολή Χειρισμού και Προγραμματισμού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών Didacta. Έχει παρακολουθήσει επίσης σεμινάρια στο Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου στις τεχνικές πωλήσεων, αντιμετώπιση κρίσεων κ.α.. Έχει συνεργαστεί με το Εθνικό Θέατρο, με το ελεύθερο θέατρο και έχει συμμετοχή σε πολλές τηλεοπτικές σειρές ως ηθοποιός και σεναριογράφος. Επίσης έχει συνεργαστεί με γνωστές επιχειρήσεις στον τομέα των δημοσίων σχέσεων και του δειγματισμού.