Τε. Ιούν 19th, 2024

Κασσελάκης σε Κουρέτα: Έκανες έναν άθλο στις περιφερειακές εκλογές, θα είμαστε δίπλα σου

«Έκανες έναν άθλο». Μ’ αυτή τη φράση του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, ξεκίνησε η συνάντηση του με τον νέο περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Δημήτρη Κουρέτα στη Λάρισα και στις εγκαταστάσεις του ΓΕΩΤΕΕ.

Ο κ. Κασσελάκης απευθυνόμενος στον κ. Κουρέτα τόνισε πως «θα είμαστε δίπλα σου σε κάθε βήμα απο εδώ και πέρα γιατί εσύ είσαι δίπλα στον απλό πολίτη ο οποίος είδε τον χρόνο να παγώνει σ αυτή την περιφέρεια». Νωρίτερα ο κ. Κουρέτας στάθηκε στην επικράτηση του στις Περιφερειακές εκλογές αναφέροντας πως πρόκειται για μια «σημαντική» ανατροπή και πως «έχουμε μεγάλες ευθύνες ν’ αλλάξουμε πολλά πράγματα».

Στη συνέχεια ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ στάθηκε στις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τη Θεσσαλία και τόνισε πως δεν αρκεί μόνο η αποζημίωση αλλά πρέπει να δοθεί μεγαλύτερη βοήθεια για να μην «ρημάξει» η περιοχή από τη φυγή των νέων και έκλεισε την τοποθέτηση του εξήρωντας το ήθος του κ. Κουρέτα και αντιπαραβάλλοντας τη στάση του με τους «εκβιασμούς των υπουργών της κυβέρνησης».

«Αυτό πρέπει να είναι το ήθος» ανέφερε ο κ. Κασσελάκης με τον νέο περιφερειάρχη να αναφέρει κλείνοντας πως «δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός. Θέλω πραγματικά να προσφέρω στην περιοχή που ζω».