Πα. Απρ 19th, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: «Πονοκέφαλος» με την Περιφέρεια Αττικής – Η Δούρου, το σενάριο για Σγουρό και οι αντιδράσεις

Ψάχνει υποψήφιο η Κουμουνδούρου

Μπoρεί οι αυτοδιοικητικές εκλογές να μην αποτελούν Νο 1 θέμα στην ατζέντα της Κουμουνδούρου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ξεκινήσει τις διεργασίεςγια τη στρατηγική που θα πρέπει να ακολουθήσει στις επόμενες κάλπες.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, όπου τόσο η Νέα Δημοκρατία όσο και το ΠΑΣΟΚ έχουν αρχίσει τις προετοιμασίες.

Από τη Ν.Δ. η υποψηφιότητα Πατούλη έχει πάρει το ΟΚ, ενώ από το ΚΙΝ.ΑΛ. το σενάριο για Λοβέρδο προκαλεί πονοκέφαλο τόσο στη Ν.Δ. όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ. Στο μέτωπο της Κουμουνδούρου η Ρένα Δούρου έχει τελειώσει οριστικά με το θέμα της Περιφέρειας Αττικής.

Για τις βουλευτικές

Άλλωστε, η πρώην περιφερειάρχης αναζητά την εκλογική περιφέρεια όπου θα πολιτευτεί στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Ακόμα ένα σενάριο που «κάηκε» πριν καν αρχίσειείναι η υποστήριξη της υποψηφιότητας του Γιάννη Σγουρού, καθώς μια τέτοια κίνηση θα προκαλούσε θύελλα στην Κουμουνδούρου.

Έτσι, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης βολιδοσκοπεί και κάποιους εν ενεργεία βουλευτές της μικρότερης ηλικιακής κλίμακας, που θα μπορούσαν να κατέβουν στην Περιφέρεια.