Κυ. Απρ 14th, 2024

Πότε ανακοινώνει ο Μπουτάρης την απόφασή του για τον δήμο Θεσσαλονίκης

O κ.Μπουτάρης χαρακτήρισε τον Χρήστο Παπαστεργίου “στρατιώτη” της δημοτικής παράταξης “Πρωτοβουλία”, καθώς κατέχει μια θέση και στα δημοτικά έδρανα. “Αν καταφέρει -και το εύχομαι- να κερδίσει την περιφέρεια, η Θεσσαλονίκη θα αλλάξει”είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

Ο κ.Παπαστεργίου, ο οποίος συνοδευόταν από τους Γιάννη Κυανίδη και Χρόνη Μακρίδη, υποστήριξε πως η προεκλογική περίοδος για την παράταξη του ξεκινά επίσημα από το δημαρχιακό μέγαρο, ενώ μίλησε με κολακευτικά λόγια για το έργο του Γιάννη Μπουτάρη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως “η Θεσσαλονίκη του 2018 δεν έχει καμία σχέση με τη Θεσσαλονίκη του 2010”.

Στο περιθώριο της συνάντησης, ο κ.Μπουτάρης αναφέρθηκε στο δικό του αυτοδιοικητικό μέλλον, καθώς ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος ή όχι στις εκλογές του 2019.

‘Οπως είπε μετά το εορταστικό τριήμερο της 26ης – 28ης Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση της “Πρωτοβουλίας”, ώστε “σιγά – σιγά να συμμαζευόμαστε, γιατί μπαίνουμε σε προεκλογική περίοδο”.

Απέφυγε να ανακοινώσει τις προθέσεις του, λέγοντας πως η αρχή των εξελίξεων θα είναι η γενική συνέλευση της διοικούσας παράταξης, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει ούτε τα ονόματα των υποψηφίων για τον δήμο Θεσσαλονίκης που διαρκώς πληθαίνουν.

Αρκέστηκε να πει πως “ο κόσμος έχει φιλοδοξίες και η απλή αναλογική δίνει τη δυνατότητα σε όποιον θέλει να είναι υποψήφιος”.