Πε. Μαρ 28th, 2024

Μάσκες προστασίας από τον Δήμο Πειραιά στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και στον Ευαγγελισμό

Ο Δήμος Πειραιά, συνεχίζει να στηρίζει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας, το οποίο δίνει μάχη καθημερινά για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, με την προσφορά ασπίδων προστασίας προσώπου (μάσκες) που δημιουργούνται στο Κέντρο Επιχειρηματικής Καινοτομίας για τη Γαλάζια Ανάπτυξη «Blue Lab».

Σήμερα, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρέδωσε στον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γιώργο Πατούλη και στους γιατρούς του Ευαγγελισμού ασπίδες προστασίας προσώπου (μάσκες), προκειμένου να προφυλάξουν την υγεία τους.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε πως συνεχίζεται η προσφορά των ασπίδων προστασίας προσώπου, λέγοντας πως πρόκειται για μια εξαιρετικά καινοτόμα ενέργεια, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο των κοινωνικών ενεργειών που υλοποιεί ο Δήμος για την καταπολέμηση του κορωνοϊού. «Παρέδωσα σήμερα ασπίδες προστασίας προσώπου στον Πρόεδρο του Ι.Σ.Α. κ. Γιώργο Πατούλη και στους γιατρούς του Ευαγγελισμού, ενώ πριν λίγες ημέρες προσφέραμε ασπίδες στα νοσοκομεία της πόλης μας Τζάνειο και Μεταξά, καθώς και στον Ιατρικό Σύλλογο Πειραιά για τους ιδιώτες γιατρούς της πόλης. Οι παραδόσεις θα συνεχιστούν προκειμένου να καλύψουμε την τεράστια ζήτηση», σημείωσε ο κ. Μώραλης, ο οποίος κλείνοντας επεσήμανε: «Η παραγωγή ασπίδων προστασίας προσώπου συνεχίζεται στο «Blue Lab», το οποίο έχει τεθεί στην υπηρεσία της πολιτείας, με όλο τον εξοπλισμό και το προσωπικό του εδώ και τρεις εβδομάδες, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες όλων όσοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού».