Featured

Με την «Ύδρα – Πρώτο Νησί» διεκδικεί τον δήμο ο Ελευθέριος Κεχαγιόγλου

Το όραμα του για τον δήμο Ύδρας παρουσιάζει σε ένα ολιγόλεπτο βίντεο ο υποψήφιος δήμαρχος και πρόεδρος του Ελληνικού Δικτύου Μικρών Νήσων, Ελευθέριος Κεχαγιόγλου.

Με αυτό τον πρωτοποριακό τρόπο ο υποψήφιος δήμαρχος ανακοίνωσε επίσημα την κάθοδό του στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με την δημοτική παράταξη «Ύδρα – Πρώτο Νησί», αλλά και τις βασικές προτεραιότητές του για την ανάπτυξη και ανάδειξη της Ύδρας.

Την περασμένη Κυριακή, μάλιστα ο υποψήφιος δήμαρχος πραγματοποίησε σε καφετέρια της Ύδρας «ανοιχτή» συνάντηση – συζήτηση με τους κατοίκους του νησιού όπου συζήτησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες στην καθημερινότητά τους.

Παρουσία πολιτών του νησιού, έκανε κριτική στη σημερινή δημοτική Αρχή, θέτοντας νέους στόχους για να γίνει η Ύδρα, πρώτο νησί, όπως είναι και το όνομα της παράταξης, δίνοντας το αυτοδιοικητικό του στίγμα και στέλνοντας μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης.

Στην ομιλία παρών ήταν ο πρώην πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά Γιώργος Μπενέτος, που θα στελεχώσει το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Ύδρα – Πρώτο Νησί», ο οποίος πήρε και τον λόγο.

Ο κ. Μπενέτος μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα προγράμματα ΕΣΠΑ που υποστήριξε ότι δεν έχουν αξιοποιηθεί από τον δήμο Ύδρας και τόνισε ότι με την εμπειρία ως Εμπειρογνώμονας – μέλος του Δ.Σ της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Μικρών Νησιών στο τομέα της Επιχειρηματικότητας και τ. Πρόεδρος του Δικτύου Νησιωτικών Επιμελητηρίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα μπορέσει ο Δήμος Ύδρας να συμμετάσχει ενεργά στις ευρωπαϊκές ενισχύσεις και να θέσει στόχους.

Δείτε το video:

Τελευταία άρθρα

Αδελφοποιήθηκαν οι δήμοι Ηρακλείου Αττικής και Ακανθούς Κύπρου

Και επίσημα αδελφοποιήθηκε με τον κυπριακό, κατεχόμενο Δήμο Ακανθούς, ο δήμος Ηρακλείου Αττικής, με μία…

10 λεπτά ago

Χωματερή του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης στον Υμηττό;

Σοβαρά ερωτήματα αναφορικά με την κατάσταση, αλλά και τη μονιμότητα του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων του…

26 λεπτά ago

Κώδικας Αυτοδιοίκησης: Αυτοί είναι οι νέοι κανόνες για τις εκλογές του 2028

Σημαντικές αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και περιφερειαρχών, αλλά και στη συμμετοχή των πολιτών στις…

35 λεπτά ago

Νέος Κώδικας Αυτοδιοίκησης: Αλλαγές σε έλεγχο νομιμότητας, αρμοδιότητες και οικονομική διαχείριση των ΟΤΑ

Σαρωτικές παρεμβάσεις στη λειτουργία των Δήμων και των Περιφερειών περιλαμβάνει ο νέος Κώδικας Τοπικής Αυτοδιοίκησης…

50 λεπτά ago

Επίσκεψη της ΚΕΔΕ στον Άγιο Ευστράτιο

Για τα ιδιαίτερα προβλήματα που αφορούν τους κατοίκους και τη δημοτική Αρχή του νησιού ενημερώθηκαν…

1 ώρα ago

Μνημόνιο Συνεργασίας ΕΕΤΑΑ – Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Στη διαχρονική στρατηγική της ΕΕΤΑΑ για την ανάπτυξη δεσμών με την ακαδημαϊκή κοινότητα, με συνεργασίες…

1 ώρα ago