Πα. Απρ 26th, 2024

Με την «Ύδρα – Πρώτο Νησί» διεκδικεί τον δήμο ο Ελευθέριος Κεχαγιόγλου

Το όραμα του για τον δήμο Ύδρας παρουσιάζει σε ένα ολιγόλεπτο βίντεο ο υποψήφιος δήμαρχος και πρόεδρος του Ελληνικού Δικτύου Μικρών Νήσων, Ελευθέριος Κεχαγιόγλου.

Με αυτό τον πρωτοποριακό τρόπο ο υποψήφιος δήμαρχος ανακοίνωσε επίσημα την κάθοδό του στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με την δημοτική παράταξη «Ύδρα – Πρώτο Νησί», αλλά και τις βασικές προτεραιότητές του για την ανάπτυξη και ανάδειξη της Ύδρας.

Την περασμένη Κυριακή, μάλιστα ο υποψήφιος δήμαρχος πραγματοποίησε σε καφετέρια της Ύδρας «ανοιχτή» συνάντηση – συζήτηση με τους κατοίκους του νησιού όπου συζήτησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες στην καθημερινότητά τους.

Παρουσία πολιτών του νησιού, έκανε κριτική στη σημερινή δημοτική Αρχή, θέτοντας νέους στόχους για να γίνει η Ύδρα, πρώτο νησί, όπως είναι και το όνομα της παράταξης, δίνοντας το αυτοδιοικητικό του στίγμα και στέλνοντας μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης.

Στην ομιλία παρών ήταν ο πρώην πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά Γιώργος Μπενέτος, που θα στελεχώσει το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Ύδρα – Πρώτο Νησί», ο οποίος πήρε και τον λόγο.

Ο κ. Μπενέτος μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα προγράμματα ΕΣΠΑ που υποστήριξε ότι δεν έχουν αξιοποιηθεί από τον δήμο Ύδρας και τόνισε ότι με την εμπειρία ως Εμπειρογνώμονας – μέλος του Δ.Σ της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Μικρών Νησιών στο τομέα της Επιχειρηματικότητας και τ. Πρόεδρος του Δικτύου Νησιωτικών Επιμελητηρίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα μπορέσει ο Δήμος Ύδρας να συμμετάσχει ενεργά στις ευρωπαϊκές ενισχύσεις και να θέσει στόχους.

Δείτε το video: