Πα. Μαρ 29th, 2024

Σφοδρή επίθεση Αθανασόπουλου σε Τσώνη: Η στασιμότητα και η αναποτελεσματικότητα της δημοτικής Αρχής δεν κρύβονται

“Εμπόλεμη” μπορεί να χαρακτηριστεί η κατάσταση στον δήμο Μεσσήνης, καθώς μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Γιώργου Αθανασόπουλου για τον δήμο, έχουν ανέβει οι τόνοι ανάμεσα στον «εκλεκτό» της ΝΔ για τον δήμο και τον σημερινό δήμαρχο – του ΣΥΡΙΖΑ –  Γιώργο Τσώνη.

Αφορμή στάθηκε η δήλωση του δημάρχου Μεσσήνης «Απαντάμε κάθε μέρα στον μηδενισμό με τα έργα μας», αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον έτερο διεκδικητή του δημαρχιακού θώκου Γιώργο Αθανασόπουλο, ο οποίος στην πρώτη επίσημη εκδήλωσή του άσκησε δριμεία κριτική  στην σημερινή δημοτική Αρχή τονίζοντας την αδιαφορία που επιδεικνύει σε καίρια ζητήματα που απασχολούν τους δημότες της Μεσσήνης.

Ο Γιώργος Αθανασόπουλος εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στον δήμαρχο Μεσσήνης, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «Ο δήμαρχος Μεσσήνης αντιλαμβάνεται τις αναπτυξιακές προτεραιότητες κατόπιν εορτής». Ενώ αναφερόμενος στην δημοτική Αρχή έκανε λόγο  για «χαμένη πενταετία», «μακέτες» και «φθηνούς εντυπωσιασμούς» από την πλευρά του κ. Τσώνη.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση του Γιώργου Αθανασόπουλου:

«Ο χρόνος έχει σταθερό ρυθμό. Ή τον ακολουθείς ή τον χάνεις. Ο δήμαρχος Μεσσήνης αντιλαμβάνεται τις αναπτυξιακές προτεραιότητες κατόπιν εορτής. Είναι λογικό λοιπόν να σπαταληθεί μια ολόκληρη πενταετία στην απραξία χωρίς να αντιληφθεί ότι δεν έκανε τίποτα ουσιαστικό για την ανάπτυξη του Δήμου Μεσσήνης.

Ο κ. Τσώνης έρχεται τώρα, προεκλογικά, να παρουσιάσει μακέτες και να κάνει φτηνούς εντυπωσιασμούς. Όπως έπραξε και στο παρελθόν προεκλογικά, υποσχόμενος για παράδειγμα δημοτικά λατομεία και αγροτικούς δρόμους, οι οποίοι είναι για μια ακόμα φορά αδιάβατοι.

Δεν πείθεται πλέον κανείς με τέτοια τερτίπια. Οι συμπολίτες μας ξέρουν, βλέπουν και αξιολογούν. Η στασιμότητα και η αναποτελεσματικότητα της δημοτικής αρχής, δεν κρύβονται. Η ώρα της κρίσης πλησιάζει και το αλάθητο κριτήριο των πολιτών του Δήμου Μεσσήνης θα φανεί στην κάλπη.

Όλοι κρινόμαστε κάθε φορά για το έργο και τη συνέπειά μας, γι’ αυτά που πράξαμε και αυτά που παραλείψαμε. Να μην έχει καμία αγωνία ο κ. Τσώνης, οι δημότες θα αποδώσουν στον καθένα αυτό που του αναλογεί. Όλοι έχουν καταλάβει ότι δεν ξέρει και δεν μπορεί. Οι πολίτες δικαιούνται και θα κατακτήσουν έναν δήμο δυνατό και δημιουργικό, με έργα πραγματικά και όχι μόνο «σχέδια».