Δε. Απρ 15th, 2024

Ταχιάος: «Πολύφερνη νύφη» η Νοτοπούλου – Να παραιτηθεί από το αξίωμά της

Η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας της υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης Κατερίνας Νοτοπούλου, για τον δήμο Θεσσαλονίκης δια στόματος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, άνοιξε την προεκλογική αυλαία εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών για τον δήμο της συμπρωτεύουσας.

Αρχικά ο υποψήφιος της ΝΔ για τον δήμο Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος έσπευσε να σχολιάσει, μς ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την χθεσινή ομιλία του πρωθυπουργού στο «Παλέ ντε Σπορ» και το χρίσμα στην Κατερίνα Νοτοπούλου: «Η ωριμότητα των Θεσσαλονικιών, παρά τα μικρής έκτασης παρατράγουδα που προκάλεσαν μερικοί έφηβοι, παρασυρμένοι από την “γοητεία” των άκρων, διέψευσε στην πράξη το ψευτοδίλημμα που επιχείρησε ο πρωθυπουργός να εισαγάγει στο προεκλογικό τοπίο της πόλης»

«Η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία χωρούν τους πάντες και τα πάντα, αλλά απαιτούν αλήθειες και σεβασμό. Είναι τόποι φιλόξενοι και δημοκρατικοί. Προπάντων όμως περήφανοι. Κι έτσι θα μείνουν. Μέχρι τις εκλογές θα μιλάμε μόνο για το μέλλον τους. Όπως το θέλουν οι ίδιοι οι Μακεδόνες και οι Θεσσαλονικείς. Όχι για τα φαντάσματα του Τσίπρα. Κι έτσι λοιπόν γνωρίσαμε την πολύφερνη νύφη, χωρίς να χρειαστεί να ζήσουμε έναν “ματωμένο γάμο”» σημπλήρωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Ο έτερος υποψήφιος για τον κεντρικό δήμο Κωνσταντίνος Ζέρβας σχολίασε με τη σειρά του τα ακόλουθα: ««Θα ήταν καλό κάθε ενδιαφερόμενος ή ενδιαφερόμενη για τον Δήμο Θεσσαλονίκης να αφοσιωθεί στα θέματα του Δήμου, αφού παραιτηθεί από το αξίωμά του (της), όποιο και αν είναι αυτό» τονίζει σε δήλωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ο κ. Ζέρβας καλωσορίζει την Κατερίνα Νοτοπούλου στα αυτοδιοικητικά πράγματα της πόλης, της εύχεται καλή επιτυχία και καλό αγώνα, υπογραμμίζοντας ότι «οι ταυτόχρονες αρμοδιότητες και καθήκοντα υποτιμούν τους Θεσσαλονικείς και φανερώνουν μια περιστασιακή και αποσπασματική ενασχόληση με τα θέματα του Δήμου».

«Οι δημότες άλλωστε θα εκτιμήσουν όποιον ή όποια εγκαταλείψει με ουσιαστική ειλικρίνεια υπουργικό, βουλευτικό ή ευρώ-βουλευτικό θώκο για χάρη της πόλης» καταλήγει ο κ. Ζέρβας.