Πα. Απρ 19th, 2024

Μητσοτάκης: Θα ηγηθώ του αγώνα στον δυτικό τομέα – Με μπροστάρη τον Πατούλη θα κερδίσουμε την Περιφέρεια

Την απόφασή του να είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο δυτικό τομέα Αθηνών ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στη διευρυμένη νομαρχική συνέλευση της Β5 ΝΟΔΕ, που πραγματοποιείται στο Ίλιον. 

“Όλα αυτά τα χρόνια με εκλέγετε βουλευτή Β’ Αθηνών. Ξέρω πολύ καλά ότι είμαι πρόεδρος της ΝΔ με τη δικιά σας στήριξη και με τη δικιά σας ψήφο, στην καρδιά μου όμως ήμουν, είμαι και θα είμαι βουλευτής της Β’ Αθηνών, βουλευτής της δυτικής Αθήνας”, είπε ο κ. Μητσοτάκης στην αρχή της ομιλίας του. Συνέχισε δε λέγοντας:

“Θέλω με την ευκαιρία αυτή να σας ανακοινώσω και επίσημα ότι προσωπικά θα ηγηθώ του αγώνα της Νέας Δημοκρατίας στο ψηφοδέλτιο του δυτικού τομέα, γιατί η καρδιά της Νέας Δημοκρατίας χτυπά πάντα πιο δυνατά εδώ πέρα στα δυτικά. Θα χρειαστεί μια μεγάλη συστράτευση παλιών και νέων δυνάμεων για να πετύχουμε το μεγάλο μας στόχο που δεν είναι άλλος από το να διώξουμε το συντομότερο δυνατόν τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος από τη μεταπολίτευση και μετά”. 
 
Απευθυνόμενος στους εκατοντάδες παρευρισκόμενους, ο πρόεδρος της ΝΔ είπε: “Ξέρω πολύ καλά ότι εδώ στη δυτική Αθήνα να στηρίζομαι σε εσάς” και προέβλεψε ότι το βράδυ των εθνικών εκλογών η ΝΔ θα είναι ισχυρή πρώτη δύναμη σε όλη τη χώρα και ότι ο χάρτης της δυτικής Αθήνας θα έχει βαφτεί μπλε “και θα έχουμε κερδίσει την περιφέρεια Αττικής με μπροστάρη τον Γιώργο Πατούλη”.