Πα. Απρ 26th, 2024

Με ιδιαίτερη δυναμική η υποψηφιότητα του Αντώνη Καμπουράκη στον δήμο Ρόδου

Με τα τοπικά στελέχη της ΝΔ και έμπειρα πρόσωπα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο πλευρό του διανύει την πορεία προς τις κάλπες της 26ης Μαΐου ο πρόεδρος της Ενώσεως Ξενοδόχων Ρόδου και υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου, Αντώνης Καμπουράκης.

Παρότι ο κ. Καμπουράκης και οι συνεργάτες του κρατούν χαμηλούς τόνους, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το kalpi19.gr, οι μηχανές δουλεύουν σε πολύ έντονους ρυθμούς εν όψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών, ενώ το ψηφοδέλτιό του είναι σχεδόν έτοιμο και αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στο επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέλη που απαρτίζουν τον συνδύασμό του είναι κατά πλειοψηφία έμπειρα στελέχη της Αυτοδιοίκησης, χωρίς ωστόσο να λείπουν από την παράταξή του πολλά νέα πρόσωπα που φιλοδοξούν να προσφέρουν στον τόπο.

Ο κ. Καμπουράκης αποτελεί ένα ιδιαίτερα καταξιωμένο επαγγελματικά πρόσωπο του επιχειρηματικού κόσμου της Ρόδου, με τα τοπικά στελέχη της ΝΔ και τους «γαλάζιους» αυτοδιοικητικούς να μιλούν για «ένα σοβαρό, άξιο, και πετυχημένο μέλος της τοπικής κοινωνίας, που στέκεται πάντα αρωγός στα προβλήματα του νησιού».

Ο ίδιος προς το παρόν διατηρεί χαμηλό προφίλ δίνοντας βάση στις συναντήσεις που πραγματοποιεί με επαγγελματικούς φορείς του νησιού και δημότες της Ρόδου, ώστε να ενημερωθεί πλήρως για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και βάσει αυυτών να σχεδιάσει τους προγραμματικούς άξονες του συνδυασμού του. Σε πρόσφατη ομιλία του μάλιστα τόνισε ότι προεραιότητά του είναι το καλό της Ρόδου δίνοντας το αυτοδιοικητικό του στίγμα:«Τα καλύτερα λόγια είναι οι πράξεις. Ο κόσμος έχει σιχαθεί να ακούει λόγια. Όποιος, λοιπόν, νοιάζεται με την καρδιά του για τους Ροδίτες και θέλει να προσφέρει με την ψυχή του στη Ρόδο, οφείλει να δηλώνει παρών στο σταυροδρόμι της ευθύνης.»