slider

Στόχος η πλήρης ψηφιοποίηση όλων των υπηρεσιών του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Συνάντηση εργασίας Δημάρχου με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου είχε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργο Σκαλαβενίτη.
Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης δίνει μεγάλη έμφαση στην ψηφιακή αναμόρφωση των υπηρεσιών του και στις νέες τεχνολογίες, ως εκ τούτου στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τα νέα προγράμματα που θα «τρέξει» το Υπουργείο στο επόμενο χρονικό διάστημα, προκειμένου να κατατεθούν έγκαιρα οι απαραίτητες μελέτες. Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Γιάννης Λέντζας στόχος είναι η πλήρης ψηφιοποίηση όλων των υπηρεσιών του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.
Παράλληλα, συζητήθηκε η πρόταση χρηματοδότησης ύψους 600.000 ευρώ για το πρόγραμμα Smart Cities που έχει καταθέσει ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης και αναμένεται να εγκριθεί άμεσα.
Τέλος, με δεδομένη την εξαιρετική σχέση που διατηρούν ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης και ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ο κ. Λέντζας και απεύθυνε πρόσκληση στον κ. Παπαστεργίου να επισκεφθεί την επερχόμενη Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας, την οποία ο Υπουργός και αποδέχτηκε.
Share

Τελευταία άρθρα

Στον Δήμο Φυλής ο Παύλος Γερουλάνος

Για τα μεγάλα έργα υποδομής που υλοποιούνται και σχεδιάζονται στην ευρύτερη περιοχή, αλλά και για…

10 λεπτά ago

Άσκηση ασφαλούς εκκένωσης του κλειστού «Ν. Πέρκιζας» στο Χαλάνδρι

Τα πρωτόκολλα ασφαλούς διαφυγής και ο συντονισμός όλων των φορέων σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης, σεισμού…

21 λεπτά ago

Νέος ιστότοπος για τον Δήμο Αίγινας

Είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας με στόχο την αξιοποίηση της τεχνολογίας για μια πιο εύκολη καθημερινότητα…

14 ώρες ago

Μυτιλήνη: Νέο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στην Παναγιούδα

Ένα νέο, ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ ολοκληρώθηκε και παραδίδεται στα παιδιά και τους νέους της Παναγιούδας…

14 ώρες ago

Μέγαρα: Εβδομάδα δωρεάν ανάλυσης βάδισης με πελματογράφημα

Δευτέρα 2 έως Πέμπτη 5 Νοεμβρίου: 15:00 – 19:00, Παρασκευή 6 Νοεμβρίου: 09:00 – 13:00,…

15 ώρες ago

Συνάντηση εργασίας του Προέδρου της ΚΕΔΕ με τον Υφυπουργό Εξωτερικών

Κυρίζογλου και Χατζηβασιλείου συναντήθηκαν για τον προγραμματισμό δράσεων ενόψει της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ε.Ε.…

15 ώρες ago