Σα. Απρ 27th, 2024

Στόχος η πλήρης ψηφιοποίηση όλων των υπηρεσιών του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Συνάντηση εργασίας Δημάρχου με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου είχε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργο Σκαλαβενίτη.
Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης δίνει μεγάλη έμφαση στην ψηφιακή αναμόρφωση των υπηρεσιών του και στις νέες τεχνολογίες, ως εκ τούτου στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τα νέα προγράμματα που θα «τρέξει» το Υπουργείο στο επόμενο χρονικό διάστημα, προκειμένου να κατατεθούν έγκαιρα οι απαραίτητες μελέτες. Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Γιάννης Λέντζας στόχος είναι η πλήρης ψηφιοποίηση όλων των υπηρεσιών του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.
Παράλληλα, συζητήθηκε η πρόταση χρηματοδότησης ύψους 600.000 ευρώ για το πρόγραμμα Smart Cities που έχει καταθέσει ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης και αναμένεται να εγκριθεί άμεσα.
Τέλος, με δεδομένη την εξαιρετική σχέση που διατηρούν ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης και ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ο κ. Λέντζας και απεύθυνε πρόσκληση στον κ. Παπαστεργίου να επισκεφθεί την επερχόμενη Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας, την οποία ο Υπουργός και αποδέχτηκε.