Πα. Μάι 3rd, 2024

Αγία Παρασκευή: Παράξενος γάμος Ζορμπά – Σταθόπουλου

Άνω κάτω έχει γίνει η Αγία Παρασκευή μετά την στήριξη που έδωσε ο απερχόμενος Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς, στον εκλεκτό του Σύριζα και πρώην Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο, οποίος την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον  Γιάννη Μυλωνάκη για την επικράτηση στον Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Ο νυν δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς, ο οποίος κατάφερε να χάσει περισσότερους από 3.000 ψήφους σε σχέση με τον πρώτο γύρο των εκλογών του 2019 και πάνω από 7.000 ψήφους σε σχέση με τον δεύτερο γύρο του 2019, για λόγους που μόνο ο ίδιος αντιλαμβάνεται, προσπαθεί με κάθε τρόπο να οδηγήσει τους ψηφοφόρους του στον κ. Σταθόπουλο, ο οποίος φέρεται να είναι από τους αγαπημένους συντρόφους του Παύλου Πολλάκη.

Ο Βασίλης Ζορμπάς, κάνει το ακατόρθωτο, στηρίζει για Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής το Γιάννη Σταθόπουλο, τον οποίον ο ίδιος νίκησε στις εκλογές του 2019 για να εκλεγεί Δήμαρχος.

Τον περίεργο αυτόν «γάμο»  παρακολουθεί το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και ο Πρόεδρος της Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ υπάρχουν μάλιστα και εισηγήσεις στην Πειραιώς, για διαγραφή του νυν Δημάρχου Αγίας Παρασκευής από την Νέα Δημοκρατία.

Για τους παροικούντες στην Αγία Παρασκευή, η υποψηφιότητα του ανεξάρτητου υποψηφίου Γιάννη Μυλωνάκη αναπτύσσει ισχυρή δυναμική και δεν είναι τυχαίο ότι στον αγώνα για την επικράτησή του απέναντι στον Γιάννη Σταθόπουλο, έχουν ταχθεί τόσο εν ενεργεία Υπουργοί όσο και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.