Σα. Απρ 27th, 2024

Πλήθος κόσμου στην προεκλογική ομιλία του Παναγιώτη Ρέππα

Η αίθουσα του Πειραϊκού συνδέσμου γέμισε ασφυκτικά, χθες το απόγευμα, πολύ πριν τις εφτά, που ήταν προγραμματισμένη η κεντρική προεκλογική ομιλία του αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Παναγιώτη Ρέππα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος της πόλης κος Γιάννης Μώραλης, ο οποίος μίλησε ένθερμα για το έργο που έχει συντελεστεί από την διεύθυνση του τομέα Καθαριότητας και Ανακύκλωσης ενώ επεσήμανε την ανάγκη οι πολίτες να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και να μην θεωρήσουν τίποτα δεδομένο.

Στην κατάμεστη αίθουσα ο αντιδήμαρχος Πάνος Ρέππας δεν μίλησε σε κάποιο πόντιουμ αλλά κινήθηκε ανάμεσα στον κόσμο και παρουσίασε με βίντεο όλες τις στοχευμένες δράσεις σε καθαριότητα και ανακύκλωση που υλοποίησε τα 4 χρόνια από την ανάληψη των καθηκόντων του.

Ο ίδιος για την πορεία του στον δήμο αλλά και για όλα όσα έπραξε, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η διεύθυνση Καθαριότητας δεν είναι άλλος ένας τομέας της Τοπικής Αυτοδιοίκηση, είναι εκείνος ο πυλώνας που αν δεν λειτουργήσει σωστά, δεν λειτουργεί κανένας άλλος σωστά! Όπως καταλαβαίνετε είχα να συγκρουστώ με νοοτροπίες και παθογένειες χρόνων! Τα τελευταία χρόνια έγιναν σημαντικά βήματα στον τομέα της καθαριότητας και της ανακύκλωσης. Ο Πειραιάς κατά κοινή ομολογία είναι πλέον μια καθαρή πόλη, όπως έχει πει και ο δήμαρχος ίσως η πιο καθαρή μεγάλη πόλη της Ελλάδας. Ο Πειραιάς είναι το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας με εκατομμύρια επισκέπτες, έχει πανεπιστήμιο , έχει πολλούς διερχόμενους, πολλές εταιρίες με χιλιάδες εργαζόμενους και φυσικά τους κατοίκους του. Στα 4 χρόνια αυτά, πλύναμε, σκουπίσαμε, βάψαμε δρόμους, πεζοδρόμια, πλατείες και ο Πειραιάς μας έγινε πολύ πιο ανθρώπινος! Όσον αφορά στην ανακύκλωση, τριπλασιάσαμε τα ποσοστά μας ενώ κάναμε και προχωρήσαμε σε καινοτόμες δράσεις σε σχολεία με μαθητές όλων των σχολείων μας.»