Το αδιαχώρητο επικράτησε στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση που οργάνωσε ο Αναστάσιος Βουλγαράκης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Παλαιό Φάληρο με τον συνδυασμό του νυν και εκ νέου υποψήφιου δημάρχου Γιάννη Φωστηρόπουλου.
Πλήθος φίλων του από τις γειτονίες του Παλαιού Φαλήρου όπου μεγάλωσε και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά ο κ. Βουλγαράκης του ευχήθηκαν για την επανεκλογή του .
Βέβαια την παράσταση έκλεψαν οι δύο βουλευτές της Ν.Δ στον Νότιο Τομέα και υφυπουργοί της κυβέρνησης Κώστας Κυρανάκης και Βασίλης Σπανάκης οι οποίοι στάθηκαν στο πλευρό του Αναστάσιου Βουλγαράκη.
Επίσης, στην εκδήλωση του Αναστάσιου Βουλγραράκη βρέθηκε και η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη.
Στην εκδήλωση διακρίναμε την πρόεδρο του ΣΕΦ Χριστίνα Τσιλιγκίρη και τον προπονητή της Εθνικής Ομάδας πόλο ανδρών Θοδωρή Βλάχος.
Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει η Πυροσβεστική, μετά τις 64 αγροτοδασικές φωτιές που εκδηλώθηκαν σε…
Αδιανόητη χαρακτήρισε την απόφαση «ορισμένων» να γκρεμίσουν το μόλις 5τμ εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου και…
Τη στήριξη του στο ποιμαντικό και πολιτιστικό έργο του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου εξέφρασε ο…
Στις εκδηλώσεις του YES to Shipping Forum, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διεθνούς ναυτιλιακής…
Σε κατάσταση αυξημένης εγρήγορσης βρίσκονται οι δήμοι που συνδέονται με την υπόθεση του κυκλώματος διαφθοράς…
Με μεγάλη συμμετοχή πολιτών και επισκεπτών πραγματοποιήθηκε στο Πέραμα η «Λευκή Νύχτα», μία από τις…