Δε. Απρ 29th, 2024

Σε Πειραιά και Κερατσίνι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς

Ο κ. Χαρδαλιάς μετέβη στο Κερατσίνι όπου είδε το έργο της κατασκευής δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων Κερατσινίου-Δραπετσώνας, που κατασκευάζεται με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, ύψους 7,6 εκατ. ευρώ. «Πρόκειται», όπως τόνισε, «για ένα αντιπλημμυρικό έργο νευραλγικής σημασίας το οποίο αποτελούσε αίτημα δεκαετιών των κατοίκων και θα θωρακίσει αποτελεσματικά την ευρύτερη περιοχή».

Στη συνέχεια, ο κ. Χαρδαλιάς επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη με τον οποίο συζήτησαν τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν την πόλη, όπως το κυκλοφοριακό, την υπογειοποίηση των γραμμών του ΗΣΑΠ, αλλά και τις προοπτικές ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά. Ο κ. Χαρδαλιάς ξεναγήθηκε στη Διεύθυνση Πληροφορικής και στο «Κέντρο Επιχειρήσεων» του Δήμου, όπου διαπίστωσε πώς σε πραγματικό χρόνο οι εργαζόμενοι ενημερώνονται για θέματα που αφορούν την πόλη.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής επισκέφθηκε επίσης το Γηροκομείο της Μητρόπολης Πειραιά όπου τον υποδέχτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.

Ο κ. Χαρδαλιάς επισκέφθηκε στη συνέχεια, το Ίδρυμα «Αικατερίνης Λασκαρίδη», μετέβη στο Πασαλιμάνι όπου είχε συνάντηση με αυτοδιοικητικά στελέχη και πολίτες και παρέστη σε εκδήλωση με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ναυτιλίας στη Ναυτιλιακή Λέσχη.