Πε. Μάι 2nd, 2024

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Δημήτρη Κάρναβου στην Καλλιθέα

Αν πιστέψουμε ότι μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις, τότε  συμμετοχή των Καλλιθεατών στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Δημάρχου  Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβου,  επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΄΄ Η Καλλιθέα αλλάζει ΄΄, ξέπέρασε κάθε προηγούμενο.

Κατά την διάρκεια της μεγάλης ανοιχτής εκδήλωσης εγκαινίων του εκλογικού του  κέντρου στην Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου , ο Δήμαρχος Καλλιθέας  Δημήτρης Κάρναβοςμαναφέρθηκε  μεταξύ άλλων στην ομιλία του,στον μεγάλο στόχο αξιοποίησης της δυναμικής του Κέντρου Πολιτισμού  Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος , για την ανάπτυξη και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής σε όλες τις γειτονιές της Καλλιθέας .

Στο πλαίσιο αυτό αναφέρθηκε στα έργα ανάπλασης της Πλατείας Δαβάκη , της ανάπλασης και της ανάδειξης του εμπορικού κέντρου της Καλλιθέας και της κεντρικής αγοράς, της δημιουργίας του νέου Πολυδύναμου Πολιτιστικού Κέντρου δίπλα στην Πλατεία Δαβάκη.

Ακόμη χαρακτήρισε  κομβικό έργο , που ξεκίνησε  για το μέλλον της πόλης , την μεγάλη ανάπλαση των οδών Δημοσθένους , Δοϊράνης και Σκραπου μετατρέπονται σε υπέροχους οδικούς , περιπατητικούς άξονες , και ΄΄ενώνουν ΄΄ το κέντρο της πόλης με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος .

Ενώ έκανε εκτενή αναφορά στο έργο που έγινε στην καθαριότητα , στην μεγάλη  ανανέωση του εξοπλισμού , του πιο νέου και σύγχρονου στόλου οχημάτων , αλλά και στα νέα προγράμματα ανακύκλωσης .

Τέλος , ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην τεράστια επιτυχία της εξασφάλισης της επέκτασης του ΜΕΤΡΟ  με 4 Σταθμούς προς την Καλλιθέα και το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος .