Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο μέτωπο των αυτοδιοικητικών στηρίξεων της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφέρεια Αττικης, με τις πληροφορίες του parapolitika.gr να επιβεβαιώνονται με την επίσημη ανακοίνωση του ονόματος του υφυπουργού Άμυνας Νίκου Χαρδαλιά αύριο Δευτέρα.
Μετά την εξέλιξη αυτή καταγράφεται κινητικότητα στην πλευρά του νυν Περιφερειάρχη Αττικης Γιώργου Πατουλη, ο οποίος συγκαλεί σήμερα στις 9 το βράδυ την αυτοδιοικητική παράταξη του. Πληροφορίες του parapolitika.gr αναφέρουν ότι ο κ. Πατουλης έχει στόχο να εξασφαλίσει την στήριξη των μελών του συνδυασμού του προκειμένου να κατέλθει και εκείνος υποψήφιος κόντρα πλέον στην επίσημη υποψηφιότητα της Νέας Δημοκρατίας. Κανεις δεν μπορεί να προβλέψει αν ο νυν περιφερειάρχης θα λάβει την στήριξη όλων των εκλεγμένων και υποψηφίων συμβούλων του δεδομένου ότι πολλοί από αυτούς είναι στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.
Επισης, το κλίμα της σημερινής συνεδρίασης του συνδυασμού του κ. Πατουλη αναμένεται να καθορίσει και τις κινήσεις του για το αν δηλαδή θα επιμείνει μέχρι το τέλος για την κάθοδο του στις εκλογές.
Απόλυτη συνεργασία με τις αρχές για τη διαλεύκανση της υπόθεσης στην Υ.ΔΟΜ.
Στο 3ο Γυμνάσιο Γλυφάδας επέστρεψε ο Δήμαρχος, Γιώργος Παπανικολάου, μετά από πρόσκληση των μαθητών.
Ο Δήμος Σουφλίου επενδύει στην εξωστρέφεια, προωθώντας τη μοναδική του ταυτότητα, την ιστορία του μεταξιού,…
Υπέβαλε πρόταση χρηματοδότησης στο Πράσινο Ταμείο.
Γ. Κουτελάκης: «Οι παιδικές χαρές είναι μόνο η αρχή, καθώς με τον Ν. Χαρδαλιά στην…
Ο Δήμος Κηφισιάς τοποθετήθηκε επίσημα για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης που φέρεται να δρούσε…