Κυ. Απρ 28th, 2024

Υποψήφιος για τον Δήμο Έδεσσας ο Γιάννης Μουράτογλου

Υποψηφιότητα για το Δήμο Έδεσσας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου θέτει ο νυν δήμαρχος Γιάννης Μουράτογλου, επί πολλά χρόνια μέλος του Δ.Σ και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ). Ο κ.Μουράτογλου εκλέχθηκε δήμαρχος από την διοικούσα παράταξη του Δήμου τον Μάιο του 2023, μετά την παραίτηση του μέχρι τότε δημάρχου κ.Γιάννου, ο οποίος έθεσε υποψηφιότητα στις βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου. Χθες ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με δήλωση που διένειμε και η οποία έχει ως εξής: “Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες, μετά από περίσκεψη και έναν εκτενή, ειλικρινή και ανοιχτό διάλογο με όλους τους συνεργάτες μου αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των πολιτών για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Παλιοί και νέοι συνοδοιπόροι, με τους οποίους μοιράζομαι την ίδια διάθεση για προσφορά προς τον τόπο μας και το ίδιο αναπτυξιακό όραμα, συμμετέχουν ενεργά και πλαισιώνουν αυτή την πρωτοβουλία. Όλοι μαζί προχωράμε για την επίτευξη των στόχων μας που είναι η αναπτυξιακή προοπτική της ευρύτερης περιοχής με την υλοποίηση των μεγάλων έργων που έχει ανάγκη, αλλά και η βελτίωση της καθημερινής ζωής όλων μας. Θα το καταφέρουμε με οργανωμένη δουλειά, προσήλωση στους στόχους μας και εξωστρέφεια, έτσι ώστε να μπορέσουμε να φέρουμε οικονομικούς πόρους για νέα έργα, νέες ιδέες και προγράμματα και να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας.

Εδώ και δεκαετίες δίνω μάχες για τον τόπο μας και συνεχίζω να προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να συνδράμω στην προσπάθεια της τοπικής κοινωνίας για ανάπτυξη και προκοπή, μέσα από ένταξη νέων αναπτυξιακών έργων και την υλοποίησή τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σε όλη μου την αυτοδιοικητική πορεία βασίζομαι στο τρίπτυχο «Τεχνογνωσία –Εξωστρέφεια – Οργανωμένη Δουλειά» και με αυτό θέλω να συνεχίσω να πορεύομαι, μαζί με τους συνεργάτες μου, για να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο Δήμο Έδεσσας. Ο τόπος μας έχει ανάγκη από πρωτοβουλίες που εξασφαλίζουν τη ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ και την ΑΝΑΠΤΥΞΗ!»