Τρ. Απρ 30th, 2024

Καθαρισμός του χώρου κάτω από τις γέφυρες στο Νέο Φάληρο από τον Δήμο Πειραιά

Ο Δήμος Πειραιά προχώρησε χθες, σε καθαρισμό στο Νέο Φάληρο, κάτω από τις γέφυρες, όπου είχε εγκατασταθεί ομάδα περιπλανώμενων ατόμων, οι οποίοι και απομακρύνθηκαν. Η Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης με μηχανήματα έργου, φορτηγά και με προσωπικό, απομάκρυνε όλες τις πρόχειρες κατασκευές και τα απορρίμματα που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο και στη συνέχεια προχώρησε σε εκτεταμένο καθαρισμό του χώρου. Ανάλογες δράσεις πραγματοποιήθηκαν και τις προηγούμενες ημέρες στην οδό Πύλης, γύρω από την Κυριακάτικη Αγορά, στον Τινάνειο Κήπο και στην πλατεία Καραϊσκάκη στο λιμάνι και θα συνεχιστούν, όπου χρειαστεί καθ΄ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης δήλωσε:

«Συνεχίζουμε τις συντονισμένες δράσεις, για την καθαριότητα της πόλης μας. Η προσπάθεια αυτή είναι συνεχής, καθώς, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, παρατηρείται το φαινόμενο ομάδες περιπλανώμενων ανθρώπων να εγκαθίστανται σε διάφορα σημεία της πόλης. Είμαστε εδώ και προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε άμεσα την κάθε περίπτωση, ενώ παράλληλα τα συνεργεία του δήμου προχωρούν σε καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων. Θα συνεχίσουμε να παρεμβαίνουμε, προκειμένου να διασφαλίσουμε – στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας – την καθαριότητα και την εύρυθμη λειτουργία της πόλης μας».

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Παναγιώτης Ρέππας δήλωσε:

«Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων σε διάφορα σημεία της πόλης μας από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου μας. Οι ενέργειες αυτές θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Οφείλουμε να διατηρούμε την πόλη μας καθαρή και αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε, παρεμβαίνοντας όπου χρειαστεί».