Πα. Μαρ 29th, 2024

Ζέρβας: Εμείς υλοποιούμε, δεν μεταθέτουμε τις αποφάσεις για το μέλλον

«Εμείς υλοποιούμε, δεν μαλώνουμε, δεν μεταθέτουμε τις αποφάσεις για το μέλλον. Προσθέτουμε και δεν αφαιρούμε». Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, από το βήμα του 17ου Πολυσυνεδρίου «Καινοτομία και ανάπτυξη» του περιοδικού Ka Business.

«Για εμάς στον Δήμο Θεσσαλονίκης η βιωσιμότητα είναι θεμέλιος λίθος», δήλωσε ο κ. Ζέρβας και αναφέρθηκε στις δράσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης προς αυτή την κατεύθυνση.

«Πετύχαμε αύξηση τουρισμού, αύξηση δημοσίων και ιδιωτικών επενδύσεων, έναρξη μεγάλων έργων υποδομής, αναπλάσεις δημοσίου χώρου, στήριξη της δημόσιας συγκοινωνίας και του εισοδήματος νοικοκυριών και επιχειρήσεων με τη μείωση κατά 30% των δημοτικών τελών, ψηφιοποίηση του Δήμου», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Ο ίδιος μίλησε ακόμη για τον σχεδιασμό που αφορά τη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης με τη χρήση νέων τεχνολογιών, για την ενίσχυση των συστημάτων ανακύκλωσης αλλά και για τις πρωτοβουλίες στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής, για τον οποίο και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «απλώνουμε ένα δίχτυ προστασίας για τους πιο ευάλωτους».