Πα. Απρ 26th, 2024

Αθανασόπουλος και Καπέλιος στο «πλευρό» του Παναγιώτη Νίκα

Σε έντονους προεκλογικούς ρυθμούς κινείται ο «εκλεκτός» της ΝΔ για την περιφέρεια Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος ανακοίνωσε την προσωπική του σελίδα στο facebook ότι θα επισκεφθεί και τους 26 δήμους της περιφέρειας Πελοποννήσου πραγματοποιώντας συναντήσεις αυτοδιοικητικών στελεχών.

Το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε στο δημαρχείο Μεσσήνης βρέθηκε όπου συναντήθηκε με τοπικά στελέχη της ΝΔ και «γαλάζιους» αυτοδιοικητικούς με φόντο τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, επαναλαμβάνοντας ότι το κεντρικό σύνθημα με το οποίο θα πορευτεί στις κάλπες του Μαΐου είναι «ενότητα και η αποτελεσματικότητα».

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα προβλήματα του δήμου Μεσσήνης, αλλά και τον στρατηγικό σχεδιασμό που θα ακολουθήσει η δημοτική παράταξη της ΝΔ, με επικεφαλής τον Γιώργο Αθανασόπουλο, προκειμένου να ανακτήσει τον δήμο Μεσσήνης.

Το «παρών» έδωσαν ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, ο π. δήμαρχος Στάθης Αναστασόπουλος, ο οποίος παραιτήθηκε πρόσφατα από το δημοτικό συμβούλιο ώστε να είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο Νίκα και πολλά κομματικά στελέχη της τοπικής κοινωνίας, ανάμεσά τους η πρόεδρος ΝΟΔΕ Μεσσήνης, Νατάσσα Κυριακοπούλου.

Συζητήσεις προκάλεσε η παρουσία του π. αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, Βασίλη Καπέλιου, ο οποίος εξήρε του υποψηφίου περιφεριάρχη και τόνισε την αγαστή συνεργασία που είχαν οι δύο, ως επικεφαλής της Πυροσβεστικής στη Μεσσηνία, «φουντώνοντας» τις φήμες που τον θέλουν υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο με την παράταξη του κ. Νίκα.

Επόμενη στάση για τον Παναγιώτη Νίκα ο Μελιγαλάς, όπου την Παρασκευή θα συναντηθεί με «γαλάζιους» αυτοδιοικητικούς του δήμου Οιχαλίας.