Τε. Απρ 24th, 2024

Το τετ α τετ Μητσοτάκη – Τζιτζικώστα στη Θεσσαλονίκη (pics & vid)

Την Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων της πόλης, για την εορτή του πολιούχου Αγίου και την επέτειο απελευθέρωσης της πόλης. Ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αμέσως μετά την δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, πραγματοποίησε περίπατο στο κέντρο της πόλης και στη συνέχεια συναντήθηκε στο γνωστό καφέ της Αριστοτέλους, Ολύμπιον, με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα κι άλλα «γαλάζια» στελέχη.

Οι δύο άνδρες συνομίλησαν σε ευχάριστο κλίμα για θέματα που αφορούν την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και τον οργανωτικό σχεδιασμό που θα ακολουθήσει η Πειραιώς εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου. Από το τραπέζι που κάθισαν ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Τζιτζικώστας πέρασαν, ο κ.Σπηλιόπουλος και αργότερα ο Κωνσταντίνος Ζέρβας με μέλη της παράταξης του, ο οποίος είχε σύντομο διάλογο με τον πρόεδρο της ΝΔ και τον περιφέρειάρχη.

Σε κοινό τραπέζι, δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Απόστολο Τζιτζικώστα κάθισαν ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης, ο π. αντιπεριφερειάρχης, Φάνης Παππάς, o N.Ταχιάος, ο π. γγ Δημοσίων Έργων, Στράτος Σιμόπουλος, καθώς και ο Πάρις Μπίλλιας, ο οποίος είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, ωστόσο δεν κατάφερε να εξασφαλίσει το «γαλάζιο» χρίσμα.

Σε τραπέζι της ίδιας καφετέριας βρέθηκαν ο Θόδωρος Καράογλου, ο Χρήστος Κοσκινάς και η Άννα Ευθυμίου, οι οποίοι αντάλλαξαν χαιρετισμό με τον πρόεδρο της ΝΔ.