Έντονες αντιδράσεις στον Άλιμο – Στα «κάγκελα» η τοπική κοινωνία με τον δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη

Για ακόμα μία φορά, ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, δείχνει απομονωμένος στο γραφείο του με την απόφαση για το κλείσιμο της μουσικής στα μαγαζιά της παραλιακής μετά τις 11 το βράδυ. Οχι, δεν είναι αστείο, το εφαρμόζει ήδη, σε μια πεοδο που επιχειρηματίες και πελάτες περίμεναν πώς και πώς αυτό το καλοκαίρι.

Μάλιστα, μαθαίνουμε ότι το λαμπρό παράδειγμά του ακολουθεί και ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ΓρηγόρηςΚωνσταντέλλος.Σε αιχμηρή ανακοίνωση κατά του Δήμου Αλίμου προχώρησε το σωματείο επιχειρήσεων Bar-Restaurant-Café (BaReCa), χαρακτηρίζοντας την απόφαση για απαγόρευση της μουσικής μετά τις 11 το βράδυ στις επιχειρήσεις της παραλιακής «πολιτικό lockdown στην εστίαση».

Οπως αναφέρει, «ο δήμαρχος Αλίμου με μια πρωτοφανή ιστορικά και νομικά απόφαση καθιστά έρμαιό του χιλιάδες επιχειρήσεις, αποφασίζοντας εν μια νυκτί τον περιορισμό στο ωράριο μουσικής και κατ’ ουσίαν στο ωράριο λειτουργίας τους ήδη από την επομένη της ανακοίνωσης της απόφασής του, θέτοντας επί της ουσίας σε ιδιότυπο lockdown την εστίαση!»

* Δημοσιεύτηκε στο ένθετο Ε-ota της Εφημερίδα Παραπολιτικα