Πε. Απρ 25th, 2024

Στη Θεσσαλονίκη η Μαρέβα Μητσοτάκη – Επισκέφθηκε το δημαρχείο Καλαμαριάς

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται η Μαρέβα Μητσοτάκη, η οποία θα συνοδεύει τον πρωθυπουργό, στο πλαίσιο Thessaloniki Helexpo Forum.

Η σύζυγος του πρωθυπουργού κατά την παραμονή της στη συμπρωτεύουσα επισκέφθηκε το δημαρχείο Καλαμαριάς, όπου την υποδέχθηκε ο δήμαρχος Γιάννης Δαρδαμανέλης και η Γενική Γραμματέας του δήμου Ελένη Φύκα.

Ο δήμαρχος Γιάννης Δαρδαμανέλης είχε την ευκαιρία να μιλήσει στην κ. Μητσοτάκη για τα μεγάλα θέματα που απασχολούν τον δήμο, ώστε να διαμορφώσει μια εικόνα και αναφέρθηκε ακροθιγώς στο ζήτημα της διάνοιξης της οδού Πόντου, ένα έργο που απαιτεί σημαντικό ποσό και δεν μπορεί να το καλύψει ο προϋπολογισμός του δήμου.

Από τη πλευρά της η σύζυγος του πρωθυπουργού , έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να υποστηρίξει τον δήμο Καλαμαριάς σε θέματα που τον απασχολούν.

Επίσης, η σύζυγος του πρωθυπουργού, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα γυναικών και συζητώντας με τη Γενική Γραμματέα κ. Φύκα, εξέφρασε τη διάθεσή της να σταθεί αρωγός στις προσπάθειες του δήμου, που θα αφορούν στην υποστήριξη των γυναικών , στην προσπάθεια καταπολέμησης της ανεργίας τους αλλά και σε θέματα στήριξης και ενίσχυσης της γυναικείας επιχειρηματικότητας.