Πε. Απρ 25th, 2024

Με τη συμμετοχή Τζιτζικώστα και Ζέρβα η σύσκεψη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου θα πραγματοποιήσει συναντήσεις στο υφυπουργείο Μακεδονίας και Θράκης με βουλευτές της ΝΔ από τις δύο εκλογικές περιφέρειες της Θεσσαλονίκης.

Ο πρωθυπουργός έφθασε στο υφυπουργείο συνοδευόμενος από υπουργούς και τον υποδέχθηκαν ο υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης Θεόδωρος Καράογλου και η επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου.

Την Τοπική Αυτοδιοίκηση στις συναντήσεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα εκπροσωπήσουν ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, οι οποίοι προσήλθαν στο υφυπουργείο ενώ η συνάντηση ήταν σε εξέλιξη.

Στην αρχή της συνάντησης, ο κ. Μητσοτάκης διαπίστωσε ότι όλοι φορούσαν μάσκες και σχολίασε: «Οι μάσκες δουλεύουν όταν τις φοράμε όλοι».

Το υπόλοιπο πρόγραμμα του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη περιλαμβάνει συσκέψεις με εκπροσώπους φορέων, μεταξύ των οποίων με τους επικεφαλής του THESS INTEC και τον δήμαρχο Δημήτρη Δεμουρτζίδη, για το Μητροπολιτικό Πάρκο Δήμου Παύλου Μελά.