Πα. Απρ 26th, 2024

Η συγγνώμη Μπουτάρη στον Ζέρβα για το «μ@λ@κ@» και η απίστευτη απάντηση του δημαρχου

Στους κήπους της Βίλας Αλλατίνι, καλεσμένοι του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, βρέθηκαν σήμερα μαζί ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο προκάτοχός του, Γιάννης Μπουτάρης.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο παλιός και ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης είχαν ένα σύντομο αλλά εξαιρετικά ενδιαφέρον τετ α τετ.

Ειδικότερα ο κ. Μπουτάρης είπε ότι στην ολιγόλεπτη συνομιλία του ζήτησε συγγνώμη από τον κ. Ζέρβα για τις υβριστικές εκφράσεις που είχε χρησιμοποιήσει σε συνέντευξη εναντίον του και του ζήτησε να συνεργαστούν για το μεγάλο πρότζεκτ του Μουσείου Ολοκαυτώματος.

Όμως, ο κ. Ζέρβας τού απάντησε (όπως ο ίδιος είπε): «από εσένα ούτε το ένα (η βρισιά) ούτε το άλλο (η συγγνώμη) έχουν αξία». Μάλιστα, ο δήμαρχος τόνισε στον κ. Μπουτάρη ότι το Μουσείο Ολοκαυτώματος προσπαθεί ο ίδιος να το τρέξει.

Η σύντομη κουβέντα έκλεισε με τους δυο άνδρες να μην ανταλλάσσουν ούτε βλέμμα στο υπόλοιπο της εκδήλωσης.

Υπενθυμίζεται ότι στη συνέντευξη του Μαΐου είχε δηλώσει χαρακτηριστικά «ανέπνευσα, παρότι που με τρώει λίγο λίγο. Αυτός ο μαλ… ο Ζέρβας ακύρωσε ό,τι είχαμε ξεκινήσει. Την πεζοδρόμηση της Αγίας Σοφίας, την Πλατεία Ελευθερίας, πεζοδρόμους, ποδηλατοδρόμους. Με μισεί».