Τε. Απρ 24th, 2024

ΚΕΔΕ: Αποστάσεις ασφαλείας, ψίθυροι και «πηγαδάκια» στη συνεδρίαση (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Οι δήμαρχοι της Επικράτειας έχουν αποδείξει ότι απολαμβάνουν τις συνεδριάσεις της ΚΕΔΕ, αφενός γιατί συζητούνται τα κρίσιμα ζητήματα της Αυτοδιοίκησης και αφετέρου γιατί οι δήμαρχοι της περιφέρειας μεταβαίνουν για ένα διάλειμμα στην πρωτεύουσα.

Μάλιστα οι τοπικοί άρχοντες εξέφρασαν την ιδιαίτερη ικανοποίησή τους για την απόφαση του προέδρου της Ένωσης για τις δια ζώσης συνεδριάσεις, δεδομένου ότι κατά την κοροναϊό εποχή τα όργανα συνεδρίαζαν μέσω τηλεδιάσκεψης και οι δήμαρχοι έμεναν σπίτι.

Κατά την συνεδρίαση της Πέμπτης μεταξύ των πολλών και σοβαρών που τέθηκαν επί τάπητος, το ΔΣ της ΚΕΔΕ καθώς και οι πρόεδροι των ΠΕΔ είχαν και πάλι την ευκαιρία να συναντήσουν συναδέλφους και φίλους και να τα πουν από κοντά στην αίθουσα «Αντώνης Τρίτσης» του δημαρχείου Αθηνών.

Στα φωτογραφικά στιγμιότυπα που εξασφάλισε το e-ota.gr, βλέπουμε παρεάκια δημάρχων να κάνουν ένα διάλειμμα από την πολύωρη συνεδρίαση και να συνομιλούν όχι μόνο για το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και τον ρόλο της Αυτοδιοίκησης στην πανδημία, αλλά και για τα φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας.

Στην παρακάτω φωτογραφία οι δήμαρχοι Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς, Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης καθώς και ο πρόεδρος τους ΔΣ του δήμου Αθηναίων Χρήστος Τεντόμας χαμογελούν στον φακό, κατά τη διάρκεια του συμβουλίου.


Ιδιαίτερα ευδιάθετος με χαλαρές ενδυματολογικές επιλογές ο Κωνσταντίνος Κουκάς μαζί με τον Χρήστο Τεντόμα.

Στοχευμένες ήταν οι παρεμβάσεις του δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου.

Ο πρώην δήμαρχος Αιγάλεω Δημήτρης Μπίρμπας ψιθυρίζει στο αυτί του δημάρχου του Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη.

Πάντως οι δήμαρχοι δεν ξέχασαν να λάβουν τις απαραίτητες προφυλάξεις για την πανδημία, καθώς προμηθεύτηκαν τις απαραίτητες μάσκες προστασίας και τήρησαν τις απαιτούμενες αποστάσεις.