Τρ. Απρ 23rd, 2024

Αγοραστός και Θεσσαλοί δήμαρχοι ετοίμασαν θερμή υποδοχή στον Θεοδωρικάκο – Τα δώρα στον υπουργό

Το Κιλελέρ επισκέφθηκε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος όπου παρουσίασε το αναπτυξιακό πρόγραμμα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, «Αντώνης Τρίτσης».

Τον υπουργό Εσωτερικών υποδέχθηκε και καλωσόρισε ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας και δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος ο οποίος και του χάρισε ένα βιβλίο για το Κιλελέρ και μια σπάνια συλλογή γραμματοσήμων που αναφέρονται στους αγροτικούς αγώνες του χωριού.

Από την υποδοζή του υπουργού δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο περιφερειάρχης Θεσσσαλίας Κώστας Αγοραστός, όπως και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου.

Από τη Λάρισα ο Τάκης Θεοδωρικάκος αναφέρθηκε εκτενώς στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και την σπουδαιότητά του όσον αφορά την Τοπική Αυτοδιοίκηση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “είμαστε σε πλήρη συντονισμό με τους περιφερειάρχες που θα συνδράμουν και θα προωθήσουν έργα.

Τα χρήματα, σχεδόν 2,5 δισ. ευρώ είναι διασφαλισμένα και στη Θεσσαλία 60 έργα θα υλοποιηθούν και θα γίνουν πραγματικότητα. Είναι έργα που αφορούν το αναπτυξιακό και περιβαλλοντικό τομέα και θα αφήσουν το αποτύπωμά τους, όπως η αγροτική οδοποιία που θα βοηθήσει τους αγρότες και τους κατοίκους της περιοχής και η ψηφιοποίηση των δήμων όπως έχει ήδη γίνει στα Τρίκαλα”.