Πα. Απρ 19th, 2024

Παπαστεργίου: Κανείς μόνος σε αυτήν την κρίση- Η Αυτοδιοίκηση στο πλευρό των ευπαθών πολιτών

Η ΚΕΔΕ από την πρώτη μέρα της υγειονομικής κρίσης έχει αναπτύξει μια σειρά από δράσεις και πρωτοβουλίες , που στόχο έχουν την έμπρακτη στήριξη των ευπαθών ομάδων συμπολιτών μας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, χωρίς διακρίσεις
Για να εξυπηρετήσει το στόχο αυτό έχει δημιουργήσει μια ισχυρή «συμμαχία ευθύνης κι αλληλεγγύης» , στην οποία μετέχουν μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι.

Στο πλαίσιο αυτής της συμμαχίας και με την πολύτιμη στήριξη του ομίλου «Μy Market» , η ΚΕΔΕ ανταποκρίθηκε μεταξύ άλλων και στο αίτημα του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Γυναικών Δροσερού Ξάνθης, προωθώντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τις ανάγκες της τοπικής κοινότητας των Ρομα , τα μέλη της οποίας ζουν κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες και βρίσκονται σε καραντίνα.

Τα είδη αυτά έχουν ήδη μοιραστεί στις οικογένειες, όπως ενημέρωσε με επιστολή που απέστειλε στον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δ. Παπαστεργιου , το Δ.Σ. του Συλλόγου.

Η ΚΕΔΕ θα συνεχίσει να στηρίζει με ανάλογες πρωτοβουλίες τη συνολική εθνική προσπάθεια να μην μείνει κανένας πολίτης μόνος όχι μόνο στη διάρκεια της κρίσης αλλά και μετά.

Δείτε την ευχαριστήρια επιστολή:

Αξιότιμε κ. Παπαστεργίου,
Ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Γυναικών Ρομά Δροσερού Ξάνθης «Η ΕΛΠΙΔΑ», το ΔΣ και η Πρόεδρος, μαζί με τα μέλη θέλουν να σας ευχαριστήσουν εσάς και τον Γεν. Διευθυντή της ΚΕΔΕ, κ. Καραγιάννη, κ. για την άμεση ανταπόκριση σας στην ανάγκη του οικισμού μας για τρόφιμα και είδη υγιεινής.

Στις 15.4.2020, επικοινώνησαν μαζί μας από τα κεντρικά της αλυσίδας Μy Market – Metro, και στις 16.4.2020, παραλάβαμε τα πράγματα, τα οποία θα σας στείλουμε συνημμένα σε φωτογραφίες. Ο Σύλλογος τα έχει ήδη ετοιμάσει σε πακέτα, και θα τα μοιράσει στις οικογένειες που αυτές τις μέρες ζουν πολύ δύσκολες καταστάσεις, αφού δεν έχουν ούτε τα βασικά για την επιβίωση τους.

Ο Σύλλογος μας θα συνεχίζει να συγκεντρώνει βρεφικές τροφές και γάλατα για τα μικρά παιδιά του οικισμού μας, που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Σας ευχαριστούμε άλλη μία φορά, και ευχόμαστε σε όλους σας Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

Με εκτίμηση,
Η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Γυναικών Δροσερού Ξάνθης