Στο εδώλιο κάθονται 21 κατηγορούμενοι οι περισσότεροι εκ των οποίων δήλωσαν το «παρών» στο Δικαστήριο. Κατά περίπτωση οι 21 κατηγορούμενοι της υπόθεσης αντιμετωπίζουν τα πλημμελήματα
Ωστόσο, απούσα ήταν η πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, η οποία εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο της.
Συγγενείς θυμάτων και πληγέντες από τη φονική πλημμύρα δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής στη δίκη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα καταθέσουν περί τους 135 μάρτυρες. Ως εκ τούτου η ακροαματική διαδικασία αναμένεται να είναι μακρά, όπως παρατηρούσαν και παράγοντες της δίκης.
Με τη δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής οι συγγενείς των θυμάτων – κατά τις πλημμύρες έχασαν τη ζωή τους 25 άτομα – αξιώνουν δικαιοσύνη για το χαμό των δικών τους ανθρώπων.
Συνήγοροι πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης υπέβαλλαν αίτημα αλλαγής της αίθουσας που θα συνεδριάζει το δικαστήριο. Επίσης υπεβλήθη και αίτημα διακοπής της δίκης. Το δικαστήριο επιφυλάχθηκε.
700.000 ευρώ για ηλεκτροκίνηση οχημάτων της Αστυνομίας στην πόλη της Πτολεμαΐδας.
Στην εποχή της Smart City περνά το Χαλάνδρι, εγκαθιστώντας ένα δίκτυο ψηφιακών υποδομών σε δρόμους…
Στόχος της Περιφέρειας Αττικής η πρώτη θέση στα έσοδα από τον τουρισμό.
Στενή παρακολούθηση των εργασιών από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, με έμφαση στην τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και…
Ακολουθούν γκρέιντερ και υδροφόρες.
Αυτοψία στο σημείο από τον Περιφερειάρχη, Δημήτρη Πτωχό.