Με χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια ξεκίνησε την εβδομάδα του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης.
Τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019, υποδέχθηκε στο γραφείο του στην Περιφέρεια, μαθήτριες και μαθητές του Μουσικού Σχολείου Πατρών, συνοδευόμενους από τον Διευθυντή Σταμάτη Λέκκα και την μουσικό – εκπαιδευτικό του Σχολείου Αρετούσα Νικολοπούλου.
Αφού τραγούδησαν και αντάλλαξαν ευχές με τον κ. Φαρμάκη, ο κ. Λέκκας ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη πως το ίδιο μουσικό σύνολο θα εκπροσωπήσει την Πάτρα στην Κύπρο, κατά την τελετή αδελφοποίησης των Μουσικών Σχολείων Πάτρας και Λεμεσού τον ερχόμενο Μάρτιο.
Σε χώρο πρασίνου και αναψυχής μετατρέπεται το Πεδίον του Άρεως στο Βόλο, με την Περιφέρεια…
Την 51η Διεθνή Έκθεση Γούνας, που αποτελεί κορυφαίο σταθμό για τον κλάδο της γουνοποιίας και…
Αποκλεισμένο για έκτη μέρα παραμένει το λιμάνι της Μυτιλήνης, με τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους και…
Το όνομα του δημάρχου της Πάτρας χρησιμοποιούν, μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, οι άγνωστοι…
Η δημιουργία μόνιμων διαύλων επικοινωνίας που θα διασφαλίσουν ότι η Λήμνος θα παραμείνει ζωντανή στη…
Δύο νεαρές αθλήτριες, για τις επιδόσεις και τις διακρίσεις τους στον απαιτητικό στίβο των μαχητικών…