Θέματα του Δήμου Μεσσήνης απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, στην Τρίπολη, με τον δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Αθανασόπουλο και άλλα στελέχη του εν λόγω δήμου.
Ιδιαίτερα συζητήθηκε το μεγάλο αναπτυξιακό έργο της κατασκευής γέφυρας στο παραλιακό μέτωπο, η οποία θα συνδέει την δυτική παραλία του Δήμου Καλαμάτας με την παραθαλάσσια περιοχή της Μπούκας στον Δήμο Μεσσήνης.
Εξ άλλου, έγινε συζήτηση και σχετικά με την κατασκευή του κοινού σταθμού μεταφόρτωσης απόρριμματων (ΣΜΑ) των Δήμων Καλαμάτας και Μεσσήνης, με τον περιφερειάρχη να σημειώνει ότι θα εγκρίνει οπωσδήποτε τη συμφωνία των δύο δημάρχων -Μεσσήνης Γιώργου Αθανασόπουλου και Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου- ως προς τη χωροθέτηση της συγκεκριμένης δράσης.
Σε ένα ολοκληρωμένο πακέτο οικονομικών και κοινωνικών παροχών με στόχο τη στήριξη των νέων οικογενειών…
Με ιδιαίτερα θερμά λόγια –και με τον δικό του χαρακτηριστικό, ευθύ τρόπο– αναφέρθηκε στον Νίκο…
Tα συλλυπητήριά τους για τον αιφνίδιο θάνατο του Δημάρχου Αντιπάρου, Αναστασίου Φαρούπου εκφράζουν o πρόεδρος…
Σε λειτουργία βρίσκεται ήδη το Ειδικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Σωματείων Εποπτείας Περιφέρειας, στο οποίο έχουν την…
Στην ενίσχυση των δήμων, και την ενθάρρυνση περισσοτέρων πολιτών να μετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες αποσκοπεί…
Την ανάγκη ενίσχυσης των μέτρων και των παρεμβάσεων για την αντιμετώπιση του κινδύνου εξάπλωσης του…