Πε. Μαρ 28th, 2024

Η χάρη που ζητάει ο Σγουρός από τον Πατούλη

Το τελευταίο διάστημα οι αναταράξεις και οι έριδες στο εσωτερικό της παράταξης του Γιάννη Σγουρού είναι πολλές με αποτέλεσμα τις αποχωρήσεις περιφερειακών συμβούλων που έχουν πάρει χαμπάρι ότι δεν έχει μέλλον ο συνδυασμός αναζητώντας πολιτική στέγη.

Ο πρώην περιφερειάρχης φαίνεται ότι βρίσκεται σε δύσκολη θέση και έτσι ζητά τη «στήριξη» του νυν περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη ο οποίος δείχνει πρόθυμος να βοηθήσει σ’ αυτή τη δύσκολη φάση τον πρώην αντίπαλό του.

Συγκεκριμένα,ο Γιάννης Σγουρός ζητάει από τον Γιώργο Πατούλη να μην εντάξει στην παράταξή του στελέχη που αποχωρούν από τον δικό του συνδυασμό. Όντως, μέχρι στιγμής φαίνεται να τα έχουν βρει και δεν έχει γίνει κάποια κίνηση από τον Γιώργο Πατούλη με κάποιους «καλοθελητές» να κάνουν λόγο για μια άτυπη συμφωνία μεταξύ τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του e-ota.gr η κατάσταση που δημιουργείται τόσο με την υπο διάλυση παράταξη Σγουρού όσο και με την κακή εικόνα που παρουσιάζει ο συνδυασμός της Ρένας Δούρου αυτόν που ευνοεί είναι ο Γιώργος Πατούλης και τη σημερινή περιφερειακή αρχή αφού δεν έχει καμία ουσιαστική αντιπολιτευτική φωνή.