slider

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «στριμώχνονται» στα βουλευτικά έδρανα

Με τον καθιερωμένο αγιασμό και την ορκωμοσία των μελών της Εθνικής Αντιπροσωπίας ξεκίνησε η νέα κοινοβουλευτική περίοδος, στην οποία ταιριάζει απόλυτα η ρήση του θυμόσοφου λαού «κάθε κατεργάρης στον πάγκο του».

Το μεσημέρι της Τετάρτης είδαμε στην αίθουσα της Ολομέλειας μεγάλα comeback στα κοινοβουλευτικά έδρανα, πολλά νέα πρόσωπα, κομψές παρουσίες, αλλά είδαμε και την μεγάλη επιστροφή του ΣΥΡΙΖΑ στα έδρανα της αντιπολίτευσης.

Και παρότι τα μέλη της, αποδεκατισμένης πλέον, κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κατέβαλαν σπουδαίες προσπάθειες να δείξουν άνετοι, ανταλλάσσοντας χειραψίες και αστεία με συναδέλφους τους, η πικρία της επιστροφής στην αντιπολίτευση δεν μπόρεσε να κρυφτεί, με τα παγωμένα χαμόγελα και τις κλεφτές ματιές στα υπουργικά έδρανα, καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής, να δίνουν και να παίρνουν.

Άλλωστε πώς να εξηγήσει κανείς στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι η άπλα των υπουργικών εδράνων ανήκει στο παρελθόν, και από τούδε και στο εξής θα «στριμώχνονται» στα βουλευτικά έδρανα, και ακόμα χειρότερα στην πτέρυγα της αντιπολίτευσης.

Share

Τελευταία άρθρα

Νέος εξοπλισμός στο Νοσοκομείο Τρικάλων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Παραδόθηκαν οι έξι νέες κλίνες αιμοκάθαρσης και ο φορητός υπερηχοτομογράφος - Εγκαταστάθηκε και ο νέος…

5 ώρες ago

Ξεκινά στην Κηφισιά ένα από τα μεγαλύτερα έργα υποδομής των τελευταίων ετών

43.580.000 ευρώ για την υπογειοποίηση δικτύων ηλεκτρικής ενέργειας στον Δήμο Κηφισιάς.

6 ώρες ago

682.000€ για αθλητικές υποδομές στον δήμο Σαρωνικού

Μετά τη χθεσινή υπογραφή, έρχεται η διαγωνιστική διαδικασία, με στόχο το επόμενο καλοκαίρι να ξεκινήσουν…

6 ώρες ago

Νέα γεώτρηση & ολοκαίνουρια δεξαμενή ενισχύουν την υδροδότηση στην Περαία

Σε μία ακόμα σημαντική παρέμβαση προχώρησε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Θερμαϊκού,…

7 ώρες ago

Μυτιλήνη: Συνεχίζεται η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου

Δεύτερη φάση ανάπλασης και για την πλατεία Σαπφούς.

7 ώρες ago

Τρίκαλα City Branding: Δεύτερο βήμα για τη νέα ταυτότητα εξωστρέφειας της πόλης

Η e-trikala Αε αναλαμβάνει την υλοποίηση του σχεδίου ως Οργανισμός Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμού των…

8 ώρες ago