Πε. Απρ 18th, 2024

«Αγγαρεία» βλέπουν τη στήριξη στη Δούρου στελέχη της Κουμουνδούρου

Συνεδριάσεις επί συνεδριάσεων πραγµατοποιούνται σχεδόν σε καθηµερινή βάση στην Κουµουνδούρου µε θέµα τις «χαµηλές πτήσεις» της Ρένας ∆ούρου στις επικείµενες εκλογές για την Περιφέρεια Αττικής.

Μαθαίνουµε ότι έχει «πέσει γραµµή» από το Μαξίµου να εντατικοποιηθούν οι προσπάθειες για στήριξη στην «εκλεκτή» του Αλέξη Τσίπρα. Βέβαια, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αντιµετωπίζουν µάλλον σαν… αγγαρεία την προώθηση της υποψηφιότητας της απερχόµενης περιφερειάρχου, ενώ στους διαδρόµους των γραφείων του κόµµατος στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τη χαρακτηρίζουν «καµένο χαρτί».

Προσπαθεί όσο µπορεί ο απερχόµενος πρωθυπουργός να στηρίξει την επιλογή του, παρά τις «φωνές» που του έλεγαν να την «κόψει». Ο ίδιος της χρωστάει πολλά και αυτό φάνηκε από τα δακρύβρεχτα λόγια του για τη «συντρόφισσά» του στο ΣΕΦ.

Και µάλλον είναι πάρα πολλά, αν σκεφτεί κανείς ότι για χάρη της αφήνει πίσω του τις τραγωδίες στη Μάνδρα και στο Μάτι. Εν τω µεταξύ, στο επιτελείο της κ. ∆ούρου δεν φαίνεται να αρκεί η θερµή υποστήριξη του πρωθυπουργού µπροστά στη διαφαινόµενη πανωλεθρία της 26ης Μαΐου.