Πα. Απρ 26th, 2024

«Βατερλώ» η υποψηφιότητα της Νοτοπούλου στη Θεσσαλονίκη – Κινήσεις πανικού από την Κουμουνδούρου

Εκαναν τα πάντα στον ΣΥΡΙΖΑ για να προβάλουν την υποψηφιότητα της Κατερίνας Νοτοπούλου για τον δήµο της συµπρωτεύουσας.

Την «πήγαν»…, την «έφεραν», µέχρι και ο ίδιος ο Τσίπρας ανέβηκε για χάρη της στη Θεσσαλονίκη, αλλά η υποψηφιότητά της δεν φαίνεται να τραβάει. Μας είπε ότι θέλει να ιδρύσει µουσείο ερωτικού προσανατολισµού στη συµπρωτεύουσα, ενώ ακόµα γελούν οι Θεσσαλονικείς µε τη δήλωσή της ότι «οι νέοι µπήκαµε στην πολιτική για να φτιάξουµε τις ζωές µας».

Ετσι, οι επιτελείς της Κουµουνδούρου κατέληξαν στο συµπέρασµα ότι είναι καλύτερα να µη µιλάει και επιστράτευσαν τη… φωτογένεια της υποψήφιας δηµάρχου. ∆εν είναι τυχαίο ότι το τελευταίο διάστηµα η Κατερίνα Νοτοπούλου δίνει τη χαρά στους διαδικτυακούς της φίλους να απολαµβάνουν φωτογραφήσεις της σε κάθε γωνιά της Θεσσαλονίκης, στις λαϊκές αγορές, κάτω από τον Λευκό Πύργο, ακόµα και να µαζεύει πρωτοµαγιάτικα λουλούδια στα λιβάδια της συµπρωτεύουσας.

Ωστόσο, οι επικοινωνιολόγοι της υποψήφιας δηµάρχου, προσπαθώντας να χτίσουν ένα ισχυρό πολιτικό προφίλ στην Κατερίνα, κάνουν και λανθασµένες ενδυµατολογικές επιλογές, µε αποτέλεσµα η ίδια, αν και νεαρής ηλικίας, να φαίνεται σαν «µεγαλοκοπέλα».