Πα. Μαρ 29th, 2024

Άμεση αντίδραση Πατούλη: «Ξήλωσε» το περίπτερο που εμπόδιζε ΑμΕΑ

Το ανθρώπινο προφίλ του έδειξε σήμερα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, που έσπευσε να διορθώσει ένα λάθος που έγινε από την εταιρεία που έστησε περίπτερό του στην Αττική.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Πατούλης έδωσε εντολή στην εταιρεία να διαμορφώσει ένα περίπτερο για τις ανάγκες του προεκλογικού του αγώνα. Το περίπτερο, ωστόσο, έγινε σε σημείο που δυσκόλευε την πρόσβαση των ατόμων σε αμαξίδιο δημιουργώντας πρόβλημα στη διέλευσή τους.

Ο κ. Πατούλης ενημερώθηκε άμεσα για το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί και έδωσε εντολή να ξηλωθεί το συγκεκριμένο περίπτερο.

Η κίνησή του ικανοποίησε τους ανθρώπους του επιτελείου που είδαν το ανθρώπινο προφίλ του υποψηφίου περιφερειάρχη. Σε μία χώρα που ακόμη και τα αυτονόητα θέλουν «συγχαρητήρια», ο ίδιος είχε το θάρρος να ζητήσει προσωπικά συγγνώμη με ανάρτησή του.

Δείτε την ανακοίνωσή του:

Από λάθος της εταιρείας που έστησε τα 70 περίπτερα του συνδυασμού «Νέα Αρχή για την Αττική», ένα τοποθετήθηκε πάνω σε διάβαση ατόμων με προβλήματα όρασης. Έδωσα εντολή και απομακρύνθηκε ήδη.
Ζητώ συγγνώμη από όσους δυσκολεύτηκαν στη μετακίνησή τους.