Πα. Απρ 26th, 2024

Με στήριξη Σαμαρά ο Νεκτάριος Φραμάκης για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Μια στάση µε ιδιαίτερο συµβολισµό πραγµατοποίησε στην Πάτρα, την περασµένη εβδοµάδα, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαµαράς, επιστρέφοντας στην Αθήνα από τη Λευκάδα, όπου ήταν προσκεκληµένος σε εκδήλωση της ΝΟ∆Ε.

Στην Πάτρα τον υποδέχθηκαν ο προσωπικός του φίλος και βουλευτής Ανδρέας Κατσανιώτης, καθώς και ο υποψήφιος περιφερειάρχης ∆υτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρµάκης και ο υποψήφιος δήµαρχος Πάτρας Νίκος Παπαδηµάτος.

Ο πρώην πρωθυπουργός παρέµεινε για αρκετή ώρα στην αχαϊκή πρωτεύουσα, όπου συναντήθηκε και συνέφαγε µε φίλους και στελέχη της Ν.∆. Ηθελε έτσι να στείλει και το δικό του µήνυµα στήριξης τόσο στον Νεκτάριο Φαρµάκη για την Περιφέρεια ∆υτικής Ελλάδας, που αποτελεί ένα από τα βασικά στοιχήµατα της Πειραιώς, όσο και στον Νίκο Παπαδηµάτο, που θα δώσει τη µάχη για τον ∆ήµο Πάτρας. Εδειξε µεγάλο ενδιαφέρον ειδικά για τον αγώνα του Φαρµάκη στην Περιφέρεια και τόνισε το βαθύ πολιτικό µήνυµα των εκλογών του Μαΐου.

«Ηρθα να δω φίλους που θα κερδίσουν στις εκλογές», ανέφερε χαρακτηριστικά µε δηλώσεις του σε τοπικά Μέσα. Μάλιστα, σχολιάστηκε µε ιδιαίτερα θετικό τρόπο η «κινητοποίηση» που έκανε ο ίδιος, από το προσωπικό του τηλέφωνο, σε παλαιότερα στελέχη της κεντροδεξιάς παράταξης, για να συστρατευθούν στον αγώνα που έρχεται τόσο για τις αυτοδιοικητικές όσο και για τις ευρωεκλογές και τις εθνικές εκλογές.