Σα. Απρ 20th, 2024

Η πολιτευτής της ΝΔ Ελεονώρα Γεώργα υποψήφια δήμαρχος Λήμνου

Την υποψηφιότητα της για τον δήμο Λήμνου ανακοίνωσε και επίσημα, μέσω «ανοιχτής» επιστολής, η δικηγόρος, δημοτική σύμβουλος και πολιτευτής της ΝΔ Ελεονώρα Γεώργα.

Την ερχόμενη Τετάρτη στις 7 το απόγευμα θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «ΛΗΜΝΟΣ», όπου θα παρουσιάσει τις βασικές θέσεις του συνδυασμού της.

Την πρώτη επίσημη συνέντευξη της υποψήφιας δημάρχου Λήμνου θα συντονίζει η δημοσιογράφος Μαρία Σταματέρη.

Στην ανοικτή της επιστολή προς τους πολίτες της Λήμνου, η υποψήφια δήμαρχος Ελεονώρα Γεώργα, αναφέρει τα εξής:

«Με τους περισσότερους από εσάς γνωρίζομαι μέσω της επαγγελματικής και κοινωνικής μου διαδρομής. Απευθύνομαι σε σας, πρώτη μεταξύ ίσων, επικεφαλής μιας ομάδας ανθρώπων που το στοιχείο που μας ενώνει είναι η θέληση να υπηρετήσουμε τον τόπο.

Είμαστε δημότες της Λήμνου, άνθρωποι σαν εσάς, άνθρωποι του καθημερινού μόχθου, εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, καταστηματάρχες, επιστήμονες, ψαράδες, αγρότες, άνεργοι. Δεν υπηρετούμε κομματικές σκοπιμότητες και δεν είμαστε εντολοδόχοι κανενός κόμματος. Δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί και δεν ζυγίζουμε το πολιτικό κόστος. Δεν είμαστε παντογνώστες που τα γνωρίζουν όλα και δεν τα υποσχόμαστε όλα.

Είμαστε όμως οι άνθρωποι που συνδυάζουν την εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση και την κοινωνική ευαισθησία με τη γνώση, τον προγραμματισμό και τις φρέσκιες ιδέες. Είμαστε οι άνθρωποι που αφουγκράζονται τις αγωνίες του συντοπίτη μας, γιατί εργαζόμαστε και ζούμε μέσα στην αγορά.

Μπορούμε να ξεκινήσουμε από τα μικρά και να κατακτήσουμε τα μεγάλα . Σας κοιτάμε στα μάτια και σας καλούμε να πορευθούμε μαζί. Όλους εσάς, που μας ενώνει η ασύνορη αγάπη για τη Λήμνο. Γιατί είμαστε εσείς! Είμαστε Μόνο Λήμνος!»