Δε. Μάι 6th, 2024

Συνεχίζει τις περιοδείες ο Δημήτρης Καλογερόπουλος στο πλευρό των κατοίκων της δυτικής Αθήνας

Με βασική προτεραιότητα «να διορθώσουμε την εικόνα συνολικά της Δυτικής Αττικής», όπως έχει αναφέρει, συνεχίζει αδιάκοπα τις περιοδείες στις περιοχές του Δυτικού Τομέα της Αθήνας, ο πρώην δήμαρχος και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Καλογερόπουλος.

Ο Μήτσος – όπως τον αποκαλούν οι κάτοικοι – γυρίζει πόρτα – πόρτα όλες τις γειτονιές των δυτικών προαστίων, όπου συζητά με τους πολίτες τα πραγμάτικα προβλήματα που τους απασχολούν στην καθημερινότητά τους.

Έχοντας χτίσει βαθιά σχέση εμπιστοσύνης με τους κατοίκους των περιοχών πέρα από το ποτάμι, αποτελεί έναν πολιτικό, ο οποίος χαίρει της απόλυτης εκτίμησης των πολιτών, καθώς του αναγνωρίζουν τους αγώνες που έχει δώσει με στόχο την ανάπτυξη και ανάδειξη της δυτικής Αττικής, τόσο από το έργο του ως δήμαρχος Αιγάλεω όσο και από τις δράσεις του ως πρόεδρος της ΕΕΤΑΑ.

Ο ίδιος έχει «σηκώσει τα μανίκια» και πραγματοποιεί συνεχείς συναντήσεις με εκπροσώπους τοπικών επαγγελματικών και πολιτιστικών φορέων της δυτικής Αθήνας, προκειμένου να ενημερωθεί δια ζώσης για τις παθογένειες της περιοχής, ενώ η βασική του δυναμική εντοπίζεται στους δρόμους και τις γειτονιές της δυτικής πλευράς της πρωτεύουσας, οπού χτυπάει η καρδιά της Αθήνας.