ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

Προσλήψεις στον Δήμο Καλαμαριάς – Οι ειδικότητες

Την πρόσληψη 33 ατόμων ανακοινώνει ο Δήμος Καλαμαριάς, προκειμένου να αντιμετωπισθούν πρόσκαιρες ανάγκες λειτουργίας του Τμήματος Παιδείας και Νέας Γενιάς. Οι προσλήψεις πρόκειται να πραγματοποιηθούν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, χρονικής διάρκειας δύο μηνών, για την υλοποίηση του προγράμματος Δημιουργικής Απασχόλησης του Τμήματος Παιδείας και Νέας Γενιάς.

Ο Δήμος Καλαμαριάς ανακοινώνει την πρόσληψη υπαλλήλων των παρακάτω ειδικοτήτων:

  • Εννέα (9) ΠΕ Νηπιαγωγών
  • Δεκαπέντε (15) ΠΕ Δασκάλων
  • Τριών (3) ΠΕ Φυσικής Αγωγής
  • Τριών (3) ΠΕ Δασκάλων Ειδικής Αγωγής
  • Τριών (3) ΥΕ Γενικών Καθηκόντων

Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του Ν.3584/07 (Κώδικας Δημοτ. & Κοινοτ. υπαλλήλων), να είναι υγιείς & αρτιμελείς και να έχουν ηλικία από 18 έως 67 ετών, και κατ’ εξαίρεση, έως 70 ετών, όσοι έχουν συμπληρώσει το εξηκοστό έβδομο (67ο) έτος της ηλικίας και δεν έχουν συνταξιοδοτηθεί από το δημόσιο ταμείο ή άλλον ασφαλιστικό φορέα.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν έντυπη αίτηση μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, προσκομίζοντάς τα στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Αγ. Νικολάου & Μικρουλέα, Καλαμαριά, Τ.Κ. 55132, υπόψη κα Παγωνίδου Ευδοξίας (τηλ. επικοινωνίας: 2313314205) και κα Αυγολούπη Μαρίας (τηλ. επικοινωνίας: 2313314254) ή μπορούν να αποστείλουν την αίτησή τους μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο εξής email: avgoloupi@kalamaria.gr (κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αποστείλει ένα μόνο ηλεκτρονικό μήνυμα) σε αποκλειστική προθεσμία (10) ημερολογιακών ημερών, από 11/06/2025 έως και 20/06/2025.

Τελευταία άρθρα

Νέο αστικό πάρκο στον Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης

Το έργο έχει λάβει ήδη έγκριση για χρηματοδότηση, ύψους 1,5 εκ. ευρώ από Περιφερειακό Επιχειρησιακό…

8 λεπτά ago

Μετατροπή μονάδων επεξεργασίας απορριμμάτων σε Κεφαλονιά & Ζάκυνθο

Υπογράφηκαν από τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων οι Συμπληρωματικές Συμβάσεις.

16 ώρες ago

ΔΥΠΑ: Σε εφαρμογή από την 1η Μαΐου το νέο πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού

Θα δώσει τη δυνατότητα διακοπών σε 300.000 δικαιούχους σε όλη τη χώρα.

16 ώρες ago

Ενημέρωση του δημάρχου Δελφών για το Πρόγραμμα Ο. Χ. Ε.

Μέσω της αξιοποίησης των πόρων των Ο.Χ.Ε. μπορεί να γίνει περισσότερο εφικτή η αποκέντρωση.

16 ώρες ago

Νάουσα: Ενίσχυση της πολιτικής προστασίας με νέα οχήματα πυρόσβεσης

Πρόκειται για δύο καινούργια πετρελαιοκίνητα ημιφορτηγά, διπλοκάμπινα, αγροτικού τύπου, με αυτόνομο πυροσβεστικό σύστημα.

16 ώρες ago

Γ. Στεργίου: Αύξηση των αποθεμάτων νερού για την Αττική

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 σχετικά με τα αποθέματα του…

17 ώρες ago