Την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στις κοινότητες της Χώρας και του Κοκκαρίου της Σάμου υπέγραψε ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, στο πλαίσιο των έργων για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών στα νησιά.
Συγκεκριμένα, ο Κώστας Μουτζούρης αποφάσισε τη δρομολόγηση των έργων στις δύο περιοχές του νησιού, με Προϋπολογισμό 1.487.217,06 ευρώ.
Τα έργα που εντάσσονται στο πρόγραμμα «Βόρειο Αιγαίο 2021-2027» και στην Προτεραιότητα «Προστασία του περιβάλλοντος και των πόρων της Περιφέρειας – Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή – Πρόληψη και διαχείριση κινδύνων»», αποσκοπούν στη διασφάλιση της ποιότητας του πόσιμου νερού και στην σωστή διαχείριση των υδάτινων πόρων.
Δικαιούχος του έργου είναι ο Δήμος Ανατολικής Σάμου
Με επτά αλλαγές που προέκυψαν έπειτα από τη διαδικασία της διαβούλευσης προχώρησε προς την τελική…
Την υποδέχτηκε ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.
Ο Δήμος Ορχομενού παρατείνει την προθεσμία υποβολής αιτήσεων για επανεγγραφές και νέες εγγραφές νηπίων στους…
Από την Τετάρτη 1 Ιουλίου έως και τη Δευτέρα 31 Αυγούστου, μαθητές Νηπιαγωγείου και Δημοτικού…
Παραχωρήθηκαν δωρεάν από την εταιρεία R Energy 1.
Λ. Μενδώνη: «Η προστασία και η ανάδειξη των σπουδαίων ιστορικών τεκμηρίων είναι προϋποθέσεις της βιώσιμης…